Розглянуто Для ГА/ЗГА // чистосердечне каяття

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрий тик

Козак
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
75
Реакції
17
Бали
11
Нікнейм адміністратора: для ГА/ЗГА
Особистий нікнейм: Юрій Хома
Суть скарги: Я пишу цю скаргу зі щирим каяттям і величезним жалем у серці. Я розумію, що зробив дуже велику помилку, і мені неймовірно соромно за свій вчинок. Я ніколи не хотів порушувати правила, і тепер, коли зрозумів свою помилку, мені нестерпно боляче усвідомлювати, що через необдумані дії я можу втратити можливість грати разом зі своїми друзями.

Я дійсно не знав, що передача грошей через центральний ринок вважається махінацією та обходом системи. Я не мав жодного злого наміру, не хотів нікого обдурити чи скористатися якимись лазівками. Це була моя необачність, моя величезна дурість, і я дуже шкодую про це. Якби я тільки міг повернути час назад, я б ніколи в житті так не зробив.

Ця ситуація стала для мене дуже жорстоким, але важливим уроком. Я усвідомив, що кожна дія у грі має наслідки, і більше ніколи не дозволю собі порушувати правила. Я завжди намагався грати чесно, не створювати проблем іншим гравцям, і до цього моменту в мене було дуже мало порушень. Я справді дорожу цією грою, я проводжу в ній дуже багато часу, саджаю огороди, спілкуюся з друзями. Для мене це не просто гра – це цілий світ, у якому я знайшов багато хороших людей.

А зараз мене заблокували на дуже довгий термін… Я навіть не знаю, як зможу без цього всього. Мені дуже важко усвідомлювати, що я не зможу бути поряд зі своїми друзями, що не зможу повернутися до улюбленої справи. Прошу вас, будь ласка, змилуйтеся… Я розумію свою провину, я не виправдовую себе і прийму будь-яке ваше рішення, але якщо є хоча б маленька можливість скоротити термін або дати мені шанс повернутися раніше, я буду безмежно вдячний.

Я ніколи більше не допущу такої помилки, це був найбільш нерозумний вчинок у всій моїй грі. Я виправлюся і доведу, що можу бути чесним і відповідальним гравцем. Дуже прошу вас ще раз переглянути мою ситуацію.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1740415194714.png

Дата походження: 24-02-2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Покарання змінено на 7 днів блокування.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі