Відмовлено Для ГА/ЗГА і вище !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: -

2. Особистий нікнейм:
Владосік Снайпс / 45404

3. Суть скарги:

Вітаю!

Сьогодні працювавши пілотом, виконувавши посадку в аеропорту "Бориспіль", на злітно-посадковій смузі знаходився перевернутий автомобіль, який перешкоджав комфортній посадці / вильоту, літаків.
Я відразу після вдалої посадки написав у репорт, щось типу "
перешкода на взльотній полосі", це було о 16:40-16:47 (за київським часом).
Першими на допомогу прилетіли 2 ігрових помічники,
Михайло Фішер та Дмитро Сенсей.
Я їм написав що автомобіль який там був, знаходиться "
зліва" від мене, але через мить він зник.
Приблизно тоді ж прилетіла Ст.Модератор
Ніка Мартінс, і за 19 секунд я написав що типу "уже все, немає його".

Після цього я продовжував працювати, і їхавши на досить великій швидкості, я так розумію, хтось з цих 3-ьох адміністраторів, взяв і просто викинув мене з літака, що спричинило те що літак поїхав вперед і розбився, таким чином адміністрація провалила мені роботу...

Я вважаю що ця дія була не випадкова, оскільки прописати випадково команду чи ще якусь функцію, ну неможливо,
- це по перше.
А по-друге - якби адміністратор хотів мене викинути з літака з причини або це реально було б потрібно, то я б не залишився сам, по серед злітно-посадкової смуги.
Як мінімум адміністратор би не втік, а попросив вибачення, і телепортував мене до місця в якому починати зміну.

В підсумку - Я добіг до того місця сам, і відразу написав у репорт о
16:49:46 (за київським часом)- щось типу "адміністратор який мене викинув з літака ТП", я дуже хотів поспілкуватися з адміністратором який так поступив, не дуже приємно...
Але з цих 3-ьох адміністраторів, прилетів і поспілкувався тільки ігровий помічник
Дмитро Сенсей, він мені пояснив, що особисто він мене не викидував з літака, і порадив написати скаргу на форум.

Тобто якщо
Дмитро каже правду, то це вчинили або Михайло Фішер або ж Ніка Мартінс, але це не офіційно, це тільки здогадки, можливо стався баг і т.д...

Прошу перевірити хто це зробив, ну і якщо це хтось з адміністраторів, то прошу покарати адміністратора згідно з правилами,

Дякую!

P.S- Вибачаюсь за нецензурну лексику в чаті, саме вона була першою реакцією на викид із літака...

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

5. Дата походження: 02.06.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю. Конкретних доказів ваших слів в скарзі я не побачив, тому скарга буде відмовлена через недостачу доказів.

Також хочу додати , що адміністратор Михайло Фішер був знятий зі своєї посади.

Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі