Відмовлено Для ГА/ЗГА 05

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓧𝓮𝓴𝓴𝓲

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лип 2025
Дописи
46
Реакції
45
Бали
23
1.Особистий Нікнейм:Хеккі Абашидзе
2.Нікней Адміністратора:Анастасія Коревті,Віталій Петришин
3. Суть Скарги:Вітаю, мене було заблоковано на 33дні, за те що з мого діскорду написали Ромі Марлов оск, Розписую все як було, в колишнього друга я попросив сотворити для мене діскорд, (зі свого забув пароль) він мені його створив, та він був мій, Сьогодні ми з колишнім «другом» посварились, та він зайшов на Діскорд, та в першому попавшому списку з друзів найшов Рому, та послав його, після того як мені вдалося зайти на акаунт, я вибачився перед Ромою, в що получив ігнор, хоча я хотів нормально поговорити, вибачитись, я дуже прошу зменшити мені покарання, тому що я хотів вияснити все без банів, та пояснити все та як було
4.Докази/скріншот/відео:
1769722713708.png
1769722696547.png

5:Дата Покарання:29.01.20206

Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
54
Реакції
46
Бали
23
Хочу помітити що я нікого не взламував та Хеккі мене примусив це написати щоб цого розблокували а писав це він тому що програв казіно і всіх звинувачював

Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
54
Реакції
46
Бали
23
Я з ним ніколи не дружив він мене попрохав просто так написати йому в лс і на форумі щоб його розблокували тому що він знає що я не граю на 05 і мені терять нема чого

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,811
Реакції
2,021
Бали
253
Вітаю, відповідь була надана в минулих скаргах. За повторний флуд - буде видане блокування форумного акаунта

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі