🖤Накамуро Сато🖤
Активний
- Реєстрування
- 14 Бер 2023
- Дописи
- 93
- Реакції
- 21
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Га / Зга )Василь Боссович)
- Особистий нікнейм: Накамуро Сато
- Суть скарги: Гравець Роман Білор запропонував мені в грі купити моє авто за реальні кошти, з сутью зможете ознайомитись в скарзі тиць після чого гравець подав на мене скрагу за погрози ( Василь Боссович розцінював погрозою те що, я йому сказав шо може бути якшо я закину скаргу на нього за покупку віртів, та не хотів ніяк в цему співпрацювати, скажіть мені одне якшо людина спробувала купити вірт, що карається одним з найбільших банів, та отримала бан на 15днів (після того як написала розкаяння) а людина яка нічого по суті не робили отримала половину з того бану !!! Це взагалі логічно? Я погоджуюсь з баном 1-3 так як може й дійсно слова можна було прийняти за погрозу, але факт фактом, що я отримав половину бану, (за слова з ДС + скрін з його скарги був зроблений мною(він його скопіював) + скарга подавалась 4-5 разів )..... Якшо я можу скористатись можливістю та попросити зменшення сроку бану, то був би дуже вдячний !!! Я розумію, що зробив собі ж гірше написавши до цього гравця, після того як він вже 3 раз перезаливає скаргу, вже стало смішно від його дій !!! Якщо відмовите то зоча б напишіть чому, щоб я зрозумів, що не так зробив) Повторюю покупка вірт = 15днів (висновок що може за це бути = 7 днів) Логіку можете не шукати )!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
- Дата походження: