Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
227
Бали
81
  1. Нікнейм гравця: Александре Нірванський
  2. Особистий нікнейм: Метт Нокс
  3. Суть скарги: Преміювання. Ким це взагалі контролюється, кожного дня з казни знімаються кошти на премії працівникам, ВРУ, ЗМІ, МОЗ і тд. Що це за пункт "громадянам за закони"? Це не дуже жирно знімати кожного дня мільйони людям з фракцій? Не може бути преміювання кожен день, + я від людей які працювали в держ. структурах ніколи не чув, щоб вони отримували які великі премії.Ситуація з рп життя: я завжди коли лікуюсь в лікарів (принципово не лікуюсь за 50к) даю їм (лікарям) кошти, і завжди чую "ого" або "вау" при тому, що даю 10-20к. На мою думку ті працівники й не знають, що існують премії і так далі, особливо в МОЗ, в цій структурі ніхто не затримується надовго, всі йдуть в клани. Ця скарга не має мети злиття гравців і особистих мотивів, просто хочеться якоїсь зворотньої відповіді і щоб кошти йшли на всю фракцію, бо наразі я впевнений, що це не так. + до всього, свою ідею де брати кошти для казни розписав тут, це не буде шкодити ні бізнесу, ні гравцям, ні держ. структурам.
  4. Докази (скріншот/відео):
    1714937774662.png
  5. Дата порушення: -

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу порушень з боку лідера не виявлено! Усі вказані кошти були передані вказаним гравцям!
Щодо теми "Громадянам за закони" - у разі якщо гравець подав свій законопроект та його схвалили йому нараховується грошова винагорода!

Щодо вашого хвилювання за працівників, ви можете переглянути звітність Лідерів куди та кому були видані кошти які вони отримали з казни від Президента, та у разі якщо ви знайдете щось підозріле ви можете подати заяву до Прокуратури за Привласнення Лідером державних коштів, після чого буде проведене розслідування, та якщо підозри підтвердяться Лідер буде відповідати згідно "Кримінального Кодексу України"!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі