Ambasadorik
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 3 Кві 2024
- Дописи
- 414
- Реакції
- 791
- Бали
- 111
- Нікнейм адміністратора: Артем Мілкович
- Особистий нікнейм:Станіслав Флібюстер
- Суть скарги: На мене було подано скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-201-dm-Станіслав-Флюбстер.186867/ , яку розглянув Артем Мілкович і зробив всиновок що в даній ситуації я виноватий і посадив мене в деморган. Шановна адміністрація, у нас РП проект чи тільки зливаємо клани? Якщо в реальному житті по бантидам відкривають вогонь, вони будуть дивитисься просто на поліцейського чи буде відкрито вогонь? це перше, друге це те що адміністратор не прийняв до уваги що поліцейський відкрив вогонь не по колесам як написано в правилах НПУ Д, а саме по автівці, навіть пілся того коли автомобіль було повністю пошкоджено.
Ви бажаєте що б бажання пропадало зовсім грати? Після перегляду ряду скарг від ДЕРЖ на НЕ ОФ, можу сказати що РП процес іде в односторонньому порядку, СБУ /НПУ можно саджати за будь-яку провину, а кланам захищатись не можно
ПС: - черговий раз грати у гру із-за невірних розглядів скарг, та відпрацьованих відповідей не подобається пишіть скаргу на форум...фу - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:10.07.24