Розглянуто Для ГА/ЗГА !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм лідера/заступника: Мага Флуррі / 605

2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404

3. Суть скарги:

Вітаю!

В ніч з 15-го на 16-те липня, я був затриманий працівником НПУ К, а саме лідером даної організації, на доказах чітко видно і чутно, як лідер намагається уникнути РП відігровок, але він це робить дуже відкрито і нахабно.

По-перше, почнемо з того що я по РП ніби то "втратив свідомість"
(тайм-код:0:53), але працівник це просто з насмішкою прочитав в мікрофон, вдарив мене 1 раз (не 3, як він говорив) і попри те що я "втратив свідомість", він просить мене надати йому паспорт... (тайм-код: 1:00-1:25)

Після чого вивіз мене якомога далі від перестрілки, і я вже думав що працівник почне надавати першу медичну допомогу (як це повинно було б бути в реальному житті)
але на жаль я помилявся, працівник замість того щоб привести мене до тями та надати хоча б першу допомогу, він почав знову просити в мене паспорт, пробивати мене по базі даних, і замість того щоб прикласти планшет до пальця, якимось чудом не зважаючи на те що я в кайданках, він взяв мій палець і поклав на планшет який лежить на капоті...
(тайм-код: 2:00-2:50)

Після чого працівник написав у "оффтоп"- "Передай паспорт, якщо не передаш, ухід від РП" (без коментарів...) (тайм-код: 3:07)

Далі я зрозумів що треба йому нагадати що я "втрати свідомість", після моїх слів у "оффтоп", лідер НПУ К. Мага Флуррі, у "оффтоп" видавав досить дивні та неочікувані слова як від лідера "Я тебе вдарив 3 рази... Яка свідомість..." - "РП-шиш дофіга, боже..."
Ну і далі працівник почав займатися тим чим він хотів, і його не цікавило те що я не у свідомості...
(тайм-код: 3:17-5:09)

Я особисто в шоці з того, що позволяє собі лідер організації, я вважаю що таких уникнень РП, та РП відігровок не повинно бути, та ще й повторюсь, від лідера...

Прошу на розсуд ГА/ЗГА, розглянути цю тему та винести свій правдивий вердикт.

Дякую!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

5. Дата походження: 16.07.24

Останнє редагування модератором:

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
У мене до вас логічне питання.
Питання: Як ви "втратили свідомість" коли ви були у наручника і стояли на дорозі розмовлявши зі мною, і за буквально 10 секунд втратили свідомість. Вам не здається що починаючи з цього питання, тут РП знайти дуже важко у ваших діях.
Також пройдемо до мого вислову: "РП-шиш дофіга, боже..."
По-перше,
було сказано не "РП-шиш" а "РП-шник", це повністю міняє вислів.
По-друге, цей вислів було сказано до вашого знання РП і знання правил проєкту, тому що, на нашому проєкті заборонено перетяг РП у свою сторону, а у вашому випадку там був прямий перетяг, РП відігровкою.

Краще використовуйте команду (/try) для цієї відігровки.
Очікуємо відповіді адміністрації!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

ГС/ЗГС держ. компетентні у розгляді подібних скарг, вони розглянуть її та нададуть відповідь.

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Як таких серйозних та неприпустимих порушень зі сторони лідера я не побачив.

Безумовно лідер міг відіграти те як він надає вам першу медичну допомогу, але він вирішив це зробити інакше, вдаривши вас для того щоб ви прийшли до тями.

З приводу того що лідер поклав ваш палець до планшету тут порушень я також не бачу, так як у реальному житті якщо людина знаходиться у кайданах це не означає що вона взагалі не може рухати руками, вони залишаються рухомими.

Також на вашому відео я побачив лише одну відігровку того, що ви втратили свідомість. Якщо б ви дійсно хотіли відіграти справжню RP-ситуацію, то на мою думку вам слід було відіграти те що ви хоча б впали коли втратили свідомість, а так на відео ваш персонаж стоїть та ходить за лідером НПУ, саме тому у лідера були сумніви у ваших діях RP-відігровок.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі