Розглянуто Для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Жекіч Миколаївський
  2. Особистий нікнейм: Андрон Мерссі
  3. Суть скарги: не згідний з рішенням адміністрації, по перше скарга залита без таймкодів на розгляд не береться, по друге на відкаті данного гравця не видно хто саме наносив шкоду автомобілю.
    Мною був визваний адміністратор для пояснення чому я отримав покарання. На що він надав відповідь у вас такий самий скін як у людини яка стріляла на першому відео, хочу зауважити що такий самий скін має Кірюха Сафонов, в мене скін не унікальний і його може зібрать будь хто. тому це не є причиною думати саме на мене.
  4. Доказ видачі покарання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-кар.213322/
  5. Дата походження:23.09.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Щодо ситуації зі скаргою, поданою на вас: різниця між відео становить менше 15 хвилин. Автомобіль, з якого відкрили вогонь, був BMW CS, який належить гравцю 43021. Якщо переглянути логи за цей період, я впевнений, що знайдеться ваша взаємодія з гравцями 4344 та 43021. Також, якщо запросити ваші лог-файли, можна буде побачити, як ви дістаєте зброю у цей час.
У автора скарги є два відео з інтервалом у 15 хвилин, на яких чітко видно вашу участь. Крім того, коли я прилетів на репорт, який ви викликали, ви були одягнуті в той самий скін та аксесуари, які пізніше зняли.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Переглянувши вашу ситуацію виношу вердикт : з думкою адміністратора згоден, як сказав адміністратор, ви можете відправити мені log-файл у діскорді, але у випадку якщо буде помічено що це все таки ви, покарання буде більш суворим, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі