Розглянуто Для ГА/ЗГА!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Невідомо...

2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404

3. Суть скарги:

Вітаю!

Шановні ГА/ЗГА, звертаюсь до вас з проблемою яка мене дуже розізлила, і не дала так просто це залишити.

Вчора я сів в КПЗ відсидіти штрафи які назбирались за день, ну і сьогодні близько 12:00
(за київським часом), зайшов в гру і продовжував їх відсиджувати оскільки вчора не досидів до кінця.

Після того як зайшов в гру, залишив пристрій і пішов по своїм життєвим справам.
І все було б добре якби я повернуся через годину і не побачив на екрані те що змусило мене писати вам цю тему.

Поки мене не було, мій срок в КПЗ НПУ м.Київ, закінчився, і я по ідеї стояв в тому місці де випускають правопорушників з КПЗ, тобто біля ГУ НПУ м.Київ.

Мій персонаж тобто Я, мабуть, комусь з правоохоронних органів дуже помішав своєю присутністю в тому місці, і хтось вирішив що треба мене запакувати та видати розшук, за "Перешкоджання наданню медичної допомоги", АХАХАХА, ну погодьтеся ж що це просто одним словом смішно, бо причина максимально рандомна, не зрозуміла для мене, і взагалі перший раз таке чую...

Я повність готовий відповідати в разі обману! Я знаходився цей весь час в АФК, і навіть не представляю собі що там відбувалось!
Але факт в тому, що я знаходився в АФК, а АФК гравців чіпати вони не можуть, а тим більше по такій не розумній причині, можу це назвати навіть "Без причини"...

Я прошу дізнатися хто це зробив, я вважаю вистачить того що в той час я знаходився в АФК, і прошу покарати максимально працівника якому не було чим зайнятись, і він вирішив так погратися з моїм АФК персонажем!!!
Буду вдячний за порозуміння.

Дякую!

4. Докази (скріншот/відео): тут

5. Дата порушення: 13.10.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі