Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валік Вайт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
210
Реакції
259
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Клименко
  2. Особистий нікнейм: Валік Янко
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна ГА/ЗГА мені адміністратор Олександр Клименко видав покарання по скарзі Неоф. Орг. №1503 point

На мою думку Адміністратор некоректно розглянув скрагу так як відео запис був обрізаний (це дуже замітно),також були провокації хоча адміністратор на це не звернув уваги. Прошу запросити в даного гравця повний відео-доказ та винести правельний вердикт. Я признаю свою вину за яку готовий понести покарання але не у вигляді блокування аккаунта на 10 днів. Роскажу як все було << Ми грали страйк 2х2 я і моя дівчина проти них, після чого ми їх виграли 8x7 та вони почали шукати відмазки ( то сервер лагав, то я тепався ітп. ) після чого вони почали мене ображати та провокувати, знаючи що я легко ведусь на провокацію, та вони скористалися моментом >> .

Хочу вибачитися, та прошу вас оскаржити покарання, просто коли люди тебе провокують та ображать їм дають покарання у вигляді муту на 40 та 60хв. point

Також хочу до цього всього доповнити що гравець під ніком Яна Василюк здіснила передачу облікового запису своєму хлопцеві ( Серафім Василюк ). Серафім Василюк получив бан по даній скарзі point . і дальше продовжує грати з інших аккаунтів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): point
  5. Дата походження: 30.10.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

З того доказу що у скарзі, ви наговорили образ, неадекватних висловлювань якраз на 10 днів блокування акаунту.
Стосовно автора скарги - не помічено провокації, він говорив спокійним тоном, і далі почав трішки неадекватно виражатись в декілька десятків раз менше від вас.
Перейдемо до передачі акаунту - не виявлено порушень.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі