Відмовлено Для ГА/ЗГА!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз / 1835

2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404

3. Суть скарги:

Вітаю!

Шановні Вікторе Миколайовичу або Олеже Романовичу,

Я звертаюся до вас із серйозною скаргою на адміністратора з нікнеймом
Танюшка Роуз. Моя скарга пов'язана з некоректною поведінкою цього адміністратора під час розгляду моєї справи, а також можливими проявами упередженості з її боку.

Ситуація почалася, коли я подав скаргу на одного з гравців за порушення правил гри. Під час розгляду цієї скарги адміністратор
Танюшка Роуз виявила порушення з мого боку, кваліфікуючи його як "PG", і закинула мене в деморган на 30 хвилин. Однак, коли я виявився в деморгані, я помітив, що фактичний час мого покарання становить 60 хвилин, замість заявлених 30.

Щоб з’ясувати причини такого подовження терміну, я звернувся в репорт. Адміністратори пояснили, що причина цього полягає у моїх попередніх штрафах або розшуках. Важливо зазначити, що репорт, у якому
Танюшка Роуз була присутня, був написаний 05.11.2024 о 20:12:30 за київським часом. Після завершення обговорення адміністратори полетіли, але Танюшка Роуз залишилася і почала продовжувати розмову, коментуючи мої дії в провокативній формі. Вона сказала щось на кшталт: "Жах-жах, я не думала, що ти будеш так порушувати," що для мене виглядало як не лише упереджене ставлення, а й натяк на особисту неприязнь. Більше того, вона знала, що мені зараз неприємно через перебування в деморгані, і, незважаючи на це, продовжувала висловлюватися в такому тоні, що викликало у мене додаткове занепокоєння.

Моя реакція на її коментар була така, що я повідомив її про намір прокоментувати цю ситуацію на форумі, на що
Танюшка Роуз відповіла, що готова аргументувати свою позицію вже на форумі. Це викликало у мене ще більше запитань, адже адміністрація повинна залишатися нейтральною у своїх діях та висловлюваннях, щоб забезпечити справедливе ставлення до всіх гравців... Незважаючи на те, що наші особисті відносини можуть бути поганими, це не дає їй права діяти упереджено та провокаційно на адмінці.

Можливо, я в чомусь неправий або не до кінця зрозумів ситуацію, але я вважаю, що така поведінка адміністратора є абсолютно неприйнятною. Слід зазначити, що у мене немає повного відеодоказу ситуації, однак частина матеріалів у мене є, і я вважаю, що цього достатньо для розгляду моєї скарги. Якщо для більш детального аналізу ситуації знадобиться повний відеодоказ, я прошу адміністрацію запросити його у
Танюшки Роуз, адже вона під час репорту мала вести запис і повинна бути готова надати його у разі потреби.

Такі коментарі адміністратора не лише створюють враження упередженості, але й можуть негативно вплинути на атмосферу в грі. Гравці повинні відчувати, що адміністрація підтримує правила гри та забезпечує об'єктивність у своїх діях. Я вважаю, що
Танюшка Роуз, як адміністратор, повинна дотримуватись професійності та уникати провокаційних висловлювань, які можуть завдати шкоди репутації як адміністрації, так і самої гри.

Мене дуже обурює така поведінка адміністратора, і я вважаю, що подібні дії є абсолютно неприйнятними. Я прошу вжити заходів щодо покарання
Танюшки Роуз за її неправомірні дії, щоб уникнути повторення подібних ситуацій у майбутньому.

Дякую за увагу до моєї скарги. Сподіваюся на справедливий розгляд цієї ситуації.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

5. Дата походження: 05.11.2024

Останнє редагування модератором:

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Хочу відповісти на вашу скаргу.
Вона сказала щось на кшталт: "Жах-жах, я не думала, що ти будеш так порушувати,"
Хочу зазначити, що я не зверталася до вас на "ти". Та сказала цей вислів із-за того, бо знала, що ви подібні правила не порушуєте, якщо це вас образило чи якось зачепило, то дуже приношу свої вибачення.​
Моя реакція на її коментар була така, що я повідомив її про намір прокоментувати цю ситуацію на форумі, на що Танюшка Роуз відповіла, що готова аргументувати свою позицію вже на форумі.
Так, я відповіла, що готова аргументувати за що було видане покарання .​
Якщо для більш детального аналізу ситуації знадобиться повний відеодоказ, я прошу адміністрацію запросити його у Танюшки Роуз, адже вона під час репорту мала вести запис і повинна бути готова надати його у разі потреби.
В той момент в мене не було доказів, бо якщо гравець порушив чи ще щось, то я можу відкатити на 1 хвилину назад, але в той момент цього не зробила, бо не було порушень.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На вашому відео не побачив доказів на більшість ваших звинувачень, також на відео чутно як адміністратор спілкується до вас на "Ви", ви в свою чергу нешанобливо тикаєте адміністратору, прохання до вас більш ввічливо ставитись до адміністрації , адміністратор надав відповідь на вашу скаргу, адміністрація не зобов'язана вести запис цілодобово, адміністрація фіксує на відео лише порушення за які видає покарання гравцям, у цьому випадку ви самі повинні фіксувати на відео порушення гравців та писати на них скарги, дякую за звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі