- Реєстрування
- 13 Гру 2023
- Дописи
- 167
- Реакції
- 95
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Максімка Флоренс
- Суть скарги: Доброго дня пане Артем та Вадим я вибачасюь що вам надоїдаю з однією і тою самою проблемою,я вас дуже прошу дайте будь ласка 2 шанс я зробив висновки над своїми вчинками я про це дуже жалію що я наробив раніше,навіть по моїй історіїї покарань можна глянути що я вже давно не відлітаю.Кожна людина має 2 шанс,і я прошу дайте його мені я думаю з мене буде добрий Адміністатор так як я більше половини дня в грі,я дуже активний у грі та був майже всюди: був Зам.Лідером був майже у всіх Держ Стуктурах, був в кланах,та хочу побувати на посаді Адміністатора я вас прошу надати 2 шанс.Я вас дуже прошу візміть мене на Випробувальний термін якщо я не буду активним чи щось подібне знімете мене.Я досить давно граю більше року та хочу побувати іменно на цій посаді.Я дуже дуже жалію що в мене так багато покарань,я розумію що ви не можете мені схвалити заявку але я вас дуже прошу зробіть виключення,були випадки що і в людей була набагато гірша історія покарань,що вони були в ЧСП,але їм зробили виключення дали 2 шанс і я вас також прошу дайте його мені.Пане Артем ви казали що б я обдумав свої вчинки тоді може і дасте 2 шанс я обдумав та зробив висновки.Я надіюсь ви дасте 2 шанс!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 20.11.2024
- З повагою Максімка Флоренс
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Південна Україна
[TOSVA] Максімка Овнромантік 02.05.2024-25.07.2024
[Підполковник СБУ К] Максімка Флоренс 03.08.2024-09.08.2024
[З-L CБУ К] Максімка Флоренс 09.08.2024-15.08.2024
[Підполковник НПУ Д] Максімка Флоренс 22.09.2024-30.09.2024
а далі буде...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------