Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котигорошко

|06| Подільський край
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
13
Бали
6
Вік
25
Нікнейм адміністратора: Остап Мерффи
Особистий нікнейм: Михайло Котигорошко
Суть скарги: Шановний ГА/ЗГА

Я, Михайло Котигорошко, звертаюся щодо перегляду рішення про мій бан за образу адміністратора Остапа Мерффи.

Хочу пояснити обставини, які призвели до конфлікту. Адміністратор Остап повідомив мені неправдиву інформацію щодо вартості моєї квартири високого класу, яка, за його словами, коштувала 8 мільйонів. Спираючись на цю інформацію, я продав квартиру його другу за вказану суму, хоча реальна її вартість значно вища — приблизно 20 мільйонів-+ ( мені так сказали). Після цього Остап дозволив собі насмішки у мій бік.

Вважаю, що така поведінка адміністратора є неприпустимою і стала провокуючим фактором у цій ситуації. Моє реагування було емоційним, але викликане несправедливістю та відсутністю професійності з боку адміністратора.

Прошу переглянути ситуацію, враховуючи її передумови, та зняти Бан , або скоротити термін бану.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць.
Дата походження: 16.12.24

Михайло Котигорошко

|06| Подільський край
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
13
Бали
6
Вік
25
Прохання провести з адміністратором бесіду ,що обманювати та провокувати гравців дуже погано.
Дякую за увагу !!

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Враховуючи ваші висловлювання, зменшення покарання не буде. Відбувайте покарання.
Переглянувши докази від адміністратора, я не виявив насмішок та провокацій з боку адміністратора. Ціни на майно можуть бути різними й коливатися. Оцінку вартості майна проводить сам гравець, який володіє цим майном та бажає його продати, проте слід враховувати й системну вартість майна.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі