Оскаржено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Еден Ферарpі

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
35
Реакції
78
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Еден Фераррі
  3. Суть скарги: Вітаю Вас шановна адміністрація! Вітаю Вас, Шановний головний адміністратор, Віктор Миколайович. Вітаю Вас, Шановний заступник головного адміністратора, Юра Дмитришин. Та привіт всім хто читає це звернення! Та як Ви знаєте, мене недавно було заблоковано до вияснення, за те що я використовував чіти. Якщо говорити відверто, так я їх використовував, але останній раз це було в літню пору року, коли мене забанив тоді минулий головний адміністратор Олег Романович. Після цього я вирішив ставати на правильну дорогу, спочатку я провів три місяці працюючи у мерії Дніпра, де доволі таки приклав чимало зусиль для допомоги іншим гравцям, та взагалі мабуть можна сказати серверу. Після цього звільнилось місце лідера у якийсь з фракцій, але написав що попередню заяву на форум, мені відповів, на тей час колишній заступник головного адміністратора, на теперішній час наш головний адміністратор Віктор Миколайович. Те що на даний час я поки немаю права займати високі посади на сервері, запропонувавши спочатку отримувати довіреність на нижчих посадах. Після цих слів я зрозумів, що окей, ніяких питань я служив тоді мерії Дніпра, і після цього я вирішив створити свій клан “VINSTON”. Який на тей час мав 2 догани та 1 попередження. Я сам знімав клани та попередження своєму клану, я намагався розвивати свій клан, і уже коли трішки почався якийсь прогрес, звільнилось місце на лідера мерії міста Дніпра. Я вирішив спробувати свої сили, попередньо запитавши на форумі, у Віктора Миколайовича чи є у мене можливість, на що він відповів так, і тоді ГС/ЗГС Держ Іван Грей, проводив мені обзвон, та на питання яке він мені тоді задавав, був ши лідером клану, я вирішив поки залишитися в неоф. організації. Після цього, я також неодноразово писав на рахунок, чи є можливість у мене стати на ігрового помічника, на що мені Віктор Миколайович відповів так. Я чесно кажучи безмежно вдячний, за те що Ви як на тей час ЗГА, а зараз ГА зрозуміли мене та дозволили продовжувати життя на цьому проєкті. Перейдемо далі, коли я був лідером неоф. організації у наш клан прийшли чітери які знесли нам весь общак клану, зрозумівши що нарешті після такого уже довгого періоду наш клан зʼявився в топ-20 серед всіх кланів, ми були відверто кажучи дуже засмучені. Тому що скільки було прикладено до клану зусиль, скільки було вкладено коштів як ігрових та і справжніх фізичних, але знову ж, дякуючи нашому ЗГА/ГА Віктору Миколайовичу, він повернув нам наш общак, там дозволив продовжити життя нашому клану. Далі оновлення, Харків, бізнеса, зльоти і так далі, мені випала чудова можливість побувати на одному зі зльотів Харкова. В якому я все ж виграв, це була азс, і тоді від мене попросили фрапс, який я скидав Віктору Миколайовичу в приватні повідомлення, та він підтвердив що все було чудово без жодних нарікань та запитань. Після цього маючи уже деякий баланс та деяке майно у грі, ми уже не так часто заходили до гри, але все ж навіть я почав своїми силами так би мовити піарити ведучи в тік тоці стрім по нашій з Вами чудовій грі. Тому що гра дійсна крута, та заходячи в неї ти просто можеш розслабитися, як фізично так і морально. Але нещодавно сталась не приємна ситуація, що мій колега, мій друг Бодя Голович, знайшов деяку проблему, я хотів допомогти з вирішенням цієї проблеми, тому що я відносно спеціалізуюсь на таких речах, але суть в тому що Бодю відкинули за використання стороннього ПЗ. Після чого, мене через деякий час також, написавши скаргу та пройшовши перевірку, Віктор Миколайович та Юра Дмитришин вирішили що покарання видано вірно. Так я повністю погоджуюсь, те що я зайшов з стороннім ПЗ в гру це уже моя фатальна помилка, яка привела до відповідного наслідку. Але хотівши просто допомогти своєму другові та показати нашим чудовим розробникам, про проблему яка є, та про можливість допомогти, я вирішив зайти зі стороннім ПЗ. Але наші адміністратори відреагували дуже швидко та компетентно. Я розумію що це була моя помилка, я розумію що я не правий. Я така людина яка цінує час іншої людини та свій. Я ціную ресурси кожної людини, наші адміністратори найкращі, вони працюють дійсно компетентно, відповідально та розуміються на цьому. Але в своє виправдання я хочу сказати, що я хотів йти на лідера, я хотів йти на ігрового помічника, я не хотів жертвувати своїм ігровим майном, своїм часом який був приділений грі, ресурсами, які були також вкладені у гру, та головне я не хотів втрачати довіри від наших адміністраторів до себе. Я розумію та визнаю свою помилку перед Вами, я розумію що потрібно було спочатку проконсультуватися з Вами щодо проблеми, а потім уже вирішувати її, а не власноруч. Пробачте мені будь ласка, зрозумійте мене будь ласка як людину, яка цінує речі та ресурси які вона витрачає в будь-якій сфері цього життя, чи кохання, чи гра але я ціную. Шановний Віктор Миколайович, Шановний Юра Дмитришин, шановні адміністратори та вся родина 04 сервера, я дуже щиро від усього сердця прошу вибачення, не знаю чи знайдете час щоб прочитати весь цей текст, але я вдячний кожній людині (кожному персонажу) за те що ми були з кожним з Вас в якійсь історії. Я хочу попросити у Вас, останнє прохання якщо це можливо звичайно, хочу повернутися на свій старий аккаунт «Еден Фераррі», я знаю що після всіх дій скоєних мною це дуже малоймовірно, але якщо все ж Ви зможете дати мені цей останній шанс я буду Вам безмежно вдячний, я знаю що всі мої добутки, були виставлені на аукціоні, тому буду починати працювати знову з нуля. А якщо ні, дозвольте будь ласка, хоча б на останні пʼять хвилин приєднатися до сервера «Північна Україна 04» з ігрового аккаунту: «Еден Фераррі», щоб зробити останні свої кроки по цьому серверу. Але якщо ж все ж таки, ні те, ні інше, тоді всерівно Вам дякую, Ви стали частинкою мого світу. Дякую кожному/кожній! Слава Україні! Ваш Е. Фераррі💜4️⃣🏎️♾️
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 06.02.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи ваше каяття, внесок у розвиток неофіційних організацій та допомогу у певних питаннях, з вашого облікового запису будуть списані всі кошти, його буде розблоковано, у випадку повторного порушення щодо сторонього пз ваш обліковий запис буде видалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі