Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
34
Реакції
24
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: для Віктора Миколайовича та Юри Дмитришина

2.
Особистий нікнейм: Каріна Фераррі

3.
Суть скарги:
Вітаю, шановний головний адміністратор Віктор Миколайович, шановний заступник головного адміністратора Юра Дмитришин, я розумію що судячи по ситуації з логів, Ви можете побачити те що можливо мене він не убивав так часто. Але Ви не бачили всієї ситуації, яка відбувається на стрімах наприклад коли вони мене переслідують та починають наносити шкоду. Я стрімлю, чим допомагаю на Вашому проєкті завлікати нових потенційних гравців на наш сервер. Я намагаюсь розвиватися, і хочу продовжити розвиток на цьому проєкті. У мене є доволі не погана аудиторія, для якої я намагаюсь робити контент, намагаюсь робити розіграші та інші види діяльності, для того щоб зацікавити людей заходити до гри. Я розумію, що зараз виглядає як злив гравців, але повірьте мені, що моя б воля, я б на форум взагалі не писала б нічого, просто коли намагаєшся робити контент, а є люди які не дають мені цього зробити. Будь ласка, я прошу Вас, візьміть на розгляд мою ситуацію, я обіцяю що на форум більше не буду заливати, нехай мене ДМлять, порушують правила і так далі. Але на форум я більше писати не буду, щоб більше Ви не мали сумнівів в моєму слові, якщо потрібно буде я можу з Вами безпосередньо поспілкуватися. Я хочу продовжити розвиток, та не хочу щоб були подібні ситуації в подальшому. Я Вас благаю, так як я не знала, що можна було б просто в одній скарзі відразу по вставляти докази, я гадала, що потрібно писати кожну скаргу окрему. Я знаю, що незнання правил, не звільняє мене від відповідальності, але будь ласка це було вперше та я впевнена що останній раз.

4.
Докази (скриншот/відео): -

5.
Дата порушення: 06.03.25

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі