Розглянуто Для ГА //ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
100
Реакції
94
Бали
33
Нікнейм адміністратора:ГА /ЗГА
Особистий нікнейм: Данте Хелл
Суть скарги:на мене відкрили кримінальне провадження і посадили мене 03.05.25 к я сиджу вже 3 дня і ніякого результату немає прокурор Олександр Навродський схвалив ордер на моє затриманя Л СБУ Д нехоче пояснювати дану ситуацію але він був задіяний у даному затримані після чого він мені повідомляє що я можу заливати скаргу на держ портал і це пояснює його халатність до своєї посади [Л СБУ Д] Рома Дацик За причиною що я сиджу у деморгані(ДКВС) А Судді і прокурору нема є часу щоб провести суд то по їх словах я можу очікувати рік коли у них не звільниться час тоді якщо вони не мають часу до своєї посади я пропоную зняти з посади Ген прокурора, Верховного суддю з посади Я вимагаю щоб лідери СБУ Дніпра ромадацик мені моральну компенсацію в розмірі 20 000 000грн тому що справа була відкрита ніхто не хоче займатися А я сиджу в дквесті це таке що я сиджу в бані тому що я пропустив x2 я пропускаю рівні battle pass

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження:03.08.25

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,064
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Станом на х2 вас випущено з ДКВС, доки готуються документи й далі буде проведено суд, так само як я й вас пояснював в ДКВС коли ви написали репорт.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі