Оскаржено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Глебасик Моралис

Поважний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
191
Реакції
112
Бали
46
1.-
2.63169
3. Добрий вечір ГА/ЗГА говорю зразу суть мене заблокували за Відсутність фрапсу під час зльоту
Розповідаю як це все було, приїжджаю на зльот перед цим заїхав глянуть час зльоту цього бізнесу бачу злітає в 00:00 прибігаю на зльот очикую зльот залишається 1-2 хвилини пробую вімкнути відео фіксацію-фрапс в мене вмикається він такою комбінацією а саме Windows+alt+r натиснув цю комбінацію та заходжу на сам зльот залишається 5-10 секунд готуюсь ловити та дивлюсь на київський час бац натискаю в 00:00 по київському часу та в мене виходить зловити я зразу не зрозумів що зловив а потім до мене дійшло та я зрадів після цього мене тепає адміністратор якщо я не помиляюсь мортон говорить надайте мені відео запис тобто фрапс я йому говорю добре зараз перегляну його сам заходжу дивлюсь а його немає...... і тут я розумію що це вже мінімум бан та конфіскація майна і розумію що в мене зараз на мені тюнинг центр котедж тд зразу думаю треба якось викручуватись думаю треба якось передати другу бизнес хочаб або я й незнаю стільки думок тоді було що я незнаю й що робить адміністратор говорив кожні 5 секунд ви тут ви тут дайте відио доказ я говорю а скільки буде бан чи як він буде виданий та на скіки адміністратор повторював надайте фрап надайте фрапс подумав я та сказав зараз я перезайду написав . В чат та сказав тепехнетесь до мене добре? Якщо я не помиляюсь він говорить добре далі перезаходжу та зразу бачу його розумію що передати бизнес невийде тут я зрозумів що вже все та став признаватися в том що я чесний гравець ніколи використовував чити автоклікери і тд.. після цього всього що я їм розповів мені говорять що ми не є винуватими що у вас немає фрапсу я це розумію але ви також зрозумійте це система мого пристрою винна ну що ще я вам можу розповісти про цю ситуацію той же самий тюнинг центр який я купував за 1ккк ці гроші я з трудом та потом заробляв економив на чомусь та й не тіки і його погубить якимсь ларьком за 10кк це не то що обідно я навіть і незнаю що тут говорить можна прошу вас пане ГА/ЗГА хочаб скоротить термін до 3-4 днів я розумію що я порушив але це було не навмисно можу пройти повірку на чити тд..
Сподіваюсь ви мене зрозумієте дякую!
4.Тик
5.13.03.25

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Зв'яжіться зі мною у діскорді - mikolajovich1​

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи ваше каяття, на перший раз зніму вам блокування, вам необхідно зайти до гри та передати мені бізнес "Київстар", його буде конфісковано на перезліт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі