Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Ломакін
  2. Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд
  3. Суть скарги: Вітаю шановні ГА/ЗГА пишу скаргу на адміністратора тому що даний адміністратор дуже набридливий я пишу "репорт" адміністратору Кирилу Бакуліну пишу тп даний адміністратор тепається я йому кажу мені не треба допомога я написав адміністратору чітко і ясно пишу 2 репорт та сама ситуація тепається та починає флудити я йому пишу що мені треба бакулін на третій раз я вже не вдержався говорю в офтоп шо якщо він буде фармити репорти та адмін коїни я залью на форум. Потом також говорю офтоп ви повинні говорити ""Вітаю шановний гравець очікуйте відповіді адміністратора"" та після чого адміністратор видав покарання 4.10 нешанобливе ставлення до адміністрації не розумію за що покарання якщо я висловив свою думку прошу переглянути докази адміністратора якщо є порушення з його сторони то видати покарання адміністратору !!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1000021497.jpg
  5. Дата походження: 08.04.2025

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
На репорт приходять і відповідають всі адміністратори, не залежно кого Ви кличете, адже даний адміністратор може бути зайнятий або не бути в онлайні

4.10.
"Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі