Володимир Овнханзо
Ну я
- Реєстрування
- 19 Січ 2024
- Дописи
- 16
- Реакції
- 1
- Бали
- 11
Ігровий помічник на ім'я Даня Татарин порушує правила проєкту.
1. Якщо дівчина перша починає оскати, вона перестає бути дівчиною і перетворюється на легітимну ціль.
2. Фантоми нам війну кинули, не ми їм, тому отримують те що самі хотіли.
3. Адміністрація не має права радити кланам які війни та союзи у них мають бути. Тим більше не може погрожувати тим, що попросить клан (Прокуратуру) розпочати війну.
4. Погрози від адміністрації загалом неприйнятні, ви не РП гравець.
5. Образи модератора не було. Погроза баном - це порушення правил адміністрації проєкту.
6. Обраність якоїсь частини гравців не має існувати у адміністрації, всі гравці, не залежно від статі рівні у правах та законах проєкту.
7. Блат кланів та гравців заборонений.
8. Мілані за оск батьків якимось чином вдалось уникнути покарання. До чого у мене багато запитань.
9. Перехід на особисте при роботі адміністратора недопустимий, тим більше коли це не сказано офтоп.
10. Неповажне ставлення до гравців і використання нецензурної лайки засуджую.
11. Є всі відкати.
Перше відео, приблизно на середині, друге повністю.
Оцініть дії ігрового помічника
1. Якщо дівчина перша починає оскати, вона перестає бути дівчиною і перетворюється на легітимну ціль.
2. Фантоми нам війну кинули, не ми їм, тому отримують те що самі хотіли.
3. Адміністрація не має права радити кланам які війни та союзи у них мають бути. Тим більше не може погрожувати тим, що попросить клан (Прокуратуру) розпочати війну.
4. Погрози від адміністрації загалом неприйнятні, ви не РП гравець.
5. Образи модератора не було. Погроза баном - це порушення правил адміністрації проєкту.
6. Обраність якоїсь частини гравців не має існувати у адміністрації, всі гравці, не залежно від статі рівні у правах та законах проєкту.
7. Блат кланів та гравців заборонений.
8. Мілані за оск батьків якимось чином вдалось уникнути покарання. До чого у мене багато запитань.
9. Перехід на особисте при роботі адміністратора недопустимий, тим більше коли це не сказано офтоп.
10. Неповажне ставлення до гравців і використання нецензурної лайки засуджую.
11. Є всі відкати.
Перше відео, приблизно на середині, друге повністю.
Оцініть дії ігрового помічника