Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мірон Тюбикович

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Жов 2022
Дописи
76
Реакції
55
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Для ГА/ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Микита Казікович
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністрація проєкту UKRAINE GTA!
    Я, Микита Казікович , звертаюся до вас з цим оскарженням щодо блокування мого облікового запису, виданого за використання читів та створення перешкод іншим гравцям.
    Я повністю усвідомлюю серйозність свого порушення правил проєкту. Використання стороннього програмного забезпечення для отримання нечесної переваги в ігровому процесі є неприпустимим і завдає шкоди всій ігровій спільноті. Я щиро шкодую про свої дії та розумію, що моя поведінка порушила чесність змагання та негативно вплинула на ігровий досвід інших гравців.
    Мені знадобився час, щоб глибоко обміркувати свій вчинок. Я усвідомив, наскільки неправильним та егоїстичним було моє рішення. Я розумію, що довіра гравців та адміністрації є надзвичайно важливою, і своїми діями я цю довіру підірвав.
    Проведений час у блокуванні став для мене серйозним уроком. Я переосмислив своє ставлення до ігрового процесу та цінності чесної гри. Я щиро каюся у своєму вчинку та обіцяю, що подібне ніколи не повториться. Я готовий понести будь-яке додаткове покарання, яке ви вважатимете за потрібне, щоб довести серйозність моїх намірів.
    Я дуже ціную проєкт UKRAINE GTA та час, проведений у грі. Я хочу повернутися до спільноти як чесний гравець, дотримуватися всіх правил та сприяти створенню позитивної атмосфери. Прошу вас з розумінням поставитися до мого щирого каяття та розглянути можливість розблокування мого облікового запису. Я сподіваюся на ваш другий шанс і готовий довести свою відданість чесній грі.
    З повагою
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): немає
  5. Дата походження: 30.01.25

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі