Розглянуто Для ГА-ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63

Нікнейм адміністратора: Ілля Репетицький
Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд
Суть скарги: Вітаю ГА-ЗГА як і більшість гравців незнають правил блок поста знають меншість ті хто сидять в госке. Я про це правило перший раз чую я проїхав блок пост на великій швидкості та не зупинився на вимогу зупинитися це правило 2.1 якщо не помиляюся. Адміністратор бере тепається питає чого я не остановився я йому кажу я не собираюся йти в госку кажу йому я в фаме та я спішу я йому назвав причіну а саме "спішу" адміністратор немає права запрашувать у гравців куда вони їдуть ну з моєї сторони тавіщо казати адміністратору? Моє мненія це вже який розпрос гравців. Це була "РП" ситуації з госкою та адміністрація немає права втручатися в неї ниякий чіном. З сторони госки вони могли відкрити вогонь з своєї сторони вони це хробили взяти машину та поїхати замною та продовжити рп процес затримати і т.д !!!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (фрапс) Тут
Дата походження: 08.05.2025

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
Та також хочу додати адміністратор трохи не компетентний заставляє гравців йти в госку по правилах Ukraine GTA перший раз чую якщо чесно етот бред.....

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Адміністратор отримає покарання у вигляді Дисциплінарного стягнення ( 1 догана ) за втручання в RolePlay процес.
Вам буде видана компенсація.
Зв'яжіться зі мною в Telegram ( @Yong_Lord ).

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі