Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
I3C5wl7.gif

1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Єгорка Дніпровський
3. Суть скарги: Ми напали на вч та по нам почали стріляти танки гвинтокрили я рахую так не цікаво с однієї кулі вже ти вмираешь. Ми забігли в бункер та там також по нам проходе урон. Ми побігли в нижній бункер туда до нас заїхав танк та відкрив по нам вогонь у щільну. Я розумію у клавноців є петра і тд але зсу їх все одно може вбити але проти танка або гвинтокрила ми нічого не можем зробити прошу вас заборонити використовувати танки та гвинтокрили. Я не проти щоб вони літали і тд але він дає один постірл та помирає сразу +- 2 людини або лишається 50 хп та забігає зсу і одразу нас добивають. Ще там великий центр ураження і який взагалі сенс нападати на вч один постріл і майже всі мертві або в мене є ідея якщо нападає 10+ неоф тоді зсу використовують танки гвинтокрили і тд
4. Докази (скріншот/відео): 1, 2, 3
5.Дата порушення: 15.06.2025
I3C5wl7.gif

Останнє редагування:

Нікіта Родителев

З-Н КР|СБУ Центральна Україна
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
153
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
Вітаю!

Збройні Сили України - мають на озброєнні дану техніку, тому і застосовується.
Я вважаю що наші шанси рівні , вас завжди більше чисельністю людей + у вас додатково є різні бафи від клану.
З вашого боку постійні образи були і є , хоча всім відомо що бій був не в рівних умовах.
Скаргу вважаю - просто не обгрунтованою! - в нас і так багато чого забрали,заборонили,видалили з гри.
По РП , техніка повинна стріляти і знищувати ворога ,а не бути для краси.

Тому я вважаю прибирати робочу техніку буде не чесно по відношенню до ЗСУ.
Як кажуть не треба лізти на Державну територію - ми будемо стояти на захисті 24/7.

Душите ГЕТТО - Идите в ГОСКУ!

З повагою,
Генерал ЗСУ
Родителев Н.В

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Порушення зі сторони зсу не має.
Правила які їм забороняє використовувати тяжку техніку для відбиття вч, не має.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі