Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Амір Алієв
2. Особистий нікнейм: Віктор Пінчук
3. Клан порушника: Prokuratura
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Lacosta
5. Суть скарги: Неодноразова спроба обману адміністрації. Людина подає скаргу у відео чітко видно монтаж, власне через це її відхилили, але давайте поглянемо, що відео змонтоване не лише задля "скорочення часу" чи зручності, а обрізано там, де гравець чітко та цілеспрямовано порушує правила. Він це усвідомлював, тому і вирізав ці моменти, залишаючи лише те, де винний я. На повній, останній викладеній версії видно всі його порушення. Але знову йде спроба обману. У попередній скарзі він писав "Оск за Оском цілу годину (пришлося записати моменти які зміг)" (доречі зміг він записати абсолютно все) тут важливо, що в останній версії текст скопійований точь-в-точ, але прибрано чомусь "цілу годину" бо насправді ситуація тривала 10 хв максимум. На його останньому відео чітко чути фразу: момент (08:18) "Я стану в анімку щоб ти мене вбив, і я викладу на форум" якось так. Ці ж мотиви йдуть далі біля МОЗу. Тобто чітко видно мотив провокація гравця з метою подачі на форум. Це суворо заборонено.
Гравець подавав 2 однакових скарги, які містили відверту та цілеспрямовану спробу обману адміністрації. У останній версії видно всі провокації, які мали мету. Дізнався я нещодавно, що гравець "блогер" і знайомі кажуть, що провокує часто таким чином роблячи собі "контент". Прошу покарати, бо це не випадково, щось вирізане з відео, а зроблено умисно та з корисливою метою. Прошу максимального покарання, оскільки людина іраніше в своїх скаргах була помічена в "обрізці" та зручному для себе монтажу.
Зокрема порушено було наступне:
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

7.6. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
6. Докази (скриншот/відео): Все є вище.
7. Дата порушення: 19.06.2025

Останнє редагування:

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213

Вітаю, шановний гравець!
Скаргу, яку Ви прикріпили було розглянуто адміністратором, факт обману не підтвердився. Гравець скористався своїм правом подати скаргу відповідно до власного бачення ситуації. Якщо у майбутньому ви помітите підозрілі дії з боку будь-кого гравця, зокрема умисний злив або інші порушення, просимо не вагатися й звернутися до адміністрації повторно — кожне звернення буде уважно розглянуте.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі