- Реєстрування
- 28 Гру 2023
- Дописи
- 643
- Реакції
- 613
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Назар Фаретті
- Особистий нікнейм: Роман Ярмоленко
- Суть скарги: Вітаю шановні ГА/ЗГА, я хотів запитати як людина отримала покарання у виді "FD" коли вона мене вбила, також хотів запитати де з моєї сторони була PG, Провокація гравців. За Образу Гравців я згодний вийшло одне слово, але чого даний гравець отримав покарання "FD"??? Коли я просто собі їхав до лікарні м.Харків щоб провести РП та людина сама в мене врізалась та відкрила вогонь та вибила мене з авто та він нього була більше провокація... Але чогось пан Адміністратор захотів мені видати PG, Провокація гравців та образу, а гравцю який почав цю всю ситуацію отримав тільки деморган на 30 хвилин за "FD та DM Car". Перейдемо до " PG" адміністратор мені видав 30 хвилин деморгану коли я тільки бігав і все. Хотів би отримати відповідь на моє запитання чого в мене: PG, провокація та образа гравців. А людина отримала 30 хвилин тільки деморгану повторюю за "FD, DM Car", коли адміністратор не правильно розглянув скаргу та видав взагалі інше покарання то він так і так видав мінімальний срок гравцю, а мені більше ніж требу було...
- Дата походження: 22.06.2025