Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Ярмоленко

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
643
Реакції
613
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Фаретті
  2. Особистий нікнейм: Роман Ярмоленко
  3. Суть скарги: Вітаю шановні ГА/ЗГА, я хотів запитати як людина отримала покарання у виді "FD" коли вона мене вбила, також хотів запитати де з моєї сторони була PG, Провокація гравців. За Образу Гравців я згодний вийшло одне слово, але чого даний гравець отримав покарання "FD"??? Коли я просто собі їхав до лікарні м.Харків щоб провести РП та людина сама в мене врізалась та відкрила вогонь та вибила мене з авто та він нього була більше провокація... Але чогось пан Адміністратор захотів мені видати PG, Провокація гравців та образу, а гравцю який почав цю всю ситуацію отримав тільки деморган на 30 хвилин за "FD та DM Car". Перейдемо до " PG" адміністратор мені видав 30 хвилин деморгану коли я тільки бігав і все. Хотів би отримати відповідь на моє запитання чого в мене: PG, провокація та образа гравців. А людина отримала 30 хвилин тільки деморгану повторюю за "FD, DM Car", коли адміністратор не правильно розглянув скаргу та видав взагалі інше покарання то він так і так видав мінімальний срок гравцю, а мені більше ніж требу було...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга скрін
  5. Дата походження: 22.06.2025

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

Адміністратор розглянув скаргу та виніс покарання вірно.
Від вас була провокація , тому переглянемо правило Ukraine GTA :

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

PG - Power Gaming , уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Ви так само порушили дане правило , бігли на людину зі зброєю , уявляючи себе безсмертним.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі