Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

?Romashka

314
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
71
Реакції
45
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Віктор Архангел
  2. Особистий нікнейм: Ваня Шелбі
  3. Суть скарги:Не правельно перевірив скаргу, на мене залила скаргу людина як я вбиваю людину збоку на скільки мені відомо це важається скарга від 3-тього лиця і на тому відео видно що людина зразу тікає в будівлю ЗМі тоість ше втеча від рп в зз, на томість адмін не звернув на це все увагу і видав покарання тільки мені нижче прикріплю силку на скаргу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:06.07.2025

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Подтверждаю вызывал Админа, ТИм Александрович, сказал подавать жб,т.к не правильно расмотрена жб + от 3-го лица фрапс + от человека уход в интерьер от РП ситуации, так что попрошу так же внести проф бесед с данным администратором

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Існують виключення щодо розгляду скарг, адміністратор застосував його тут, оскільки ви грубо порушуєте правила серверу, та наносите шкоду мирним працівникам ЗМІ, в наступний раз буде більш суворіше покарання у вигляді варну або блокування, якщо ще раз буде помічено подібні дії, з приводу уходу в інтер'єр не є порушенням згідно примітки :

Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі