- Реєстрування
- 27 Сер 2023
- Дописи
- 555
- Реакції
- 369
- Бали
- 123
Нікнейм адміністратора: -
Я, Віталій Балабай (ID 150918), звертаюсь із офіційною скаргою щодо ситуації, пов’язаної з блокуванням мого рахунку, яка на мою думку є прямим порушенням RP-процесу, Конституції Ukraine GTA, а також відсутністю прозорої судової процедури.
Раніше мною було подано звернення щодо розблокування рахунку (посилання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Розблокування-рахунку.313806/#post-1268058), однак я отримав відмову. У відповіді зазначалося, що мій рахунок було заблоковано на підставі судового рішення.
Наголошую, що жодного позову чи повістки до суду я не отримував.
Жодним чином я не був повідомлений про судове засідання або розгляд справи.
На моє запитання до Владислава Кулініча (лідера ВРУ), чому це сталося, він пояснив, що блокування проведено в рамках спрощеної системи. Згідно з Конституцією Ukraine GTA, зокрема на підставі:
Стаття 4. Людина, її права та свободи є найвищою цінністю. Дотримання та захист прав і свобод громадянина – обов'язок держави.
Стаття 31. Органи державної влади та посадові особи зобов'язані забезпечити кожному можливість ознайомлення з документами та матеріалами, що безпосередньо зачіпають його права та свободи – на першу вимогу.
Проте в моєму випадку:
У зв’язку з викладеним вимагаю:
ГА/ЗГА проєкту Ukraine GTA!
Я, Віталій Балабай (ID 150918), звертаюсь із офіційною скаргою щодо ситуації, пов’язаної з блокуванням мого рахунку, яка на мою думку є прямим порушенням RP-процесу, Конституції Ukraine GTA, а також відсутністю прозорої судової процедури.
Раніше мною було подано звернення щодо розблокування рахунку (посилання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Розблокування-рахунку.313806/#post-1268058), однак я отримав відмову. У відповіді зазначалося, що мій рахунок було заблоковано на підставі судового рішення.
Наголошую, що жодного позову чи повістки до суду я не отримував.
Жодним чином я не був повідомлений про судове засідання або розгляд справи.
На моє запитання до Владислава Кулініча (лідера ВРУ), чому це сталося, він пояснив, що блокування проведено в рамках спрощеної системи. Згідно з Конституцією Ukraine GTA, зокрема на підставі:
Стаття 4. Людина, її права та свободи є найвищою цінністю. Дотримання та захист прав і свобод громадянина – обов'язок держави.
Стаття 31. Органи державної влади та посадові особи зобов'язані забезпечити кожному можливість ознайомлення з документами та матеріалами, що безпосередньо зачіпають його права та свободи – на першу вимогу.
Проте в моєму випадку:
- Мене не було повідомлено про суд;
- Я не мав змоги ознайомитися з матеріалами справи;
- Судове рішення винесено без моєї участі, в один день, без можливості захисту своєї позиції.
У зв’язку з викладеним вимагаю:
- Провести перевірку законності блокування мого рахунку.
- Надати офіційні докази вручення мені повістки до суду.
- Надати посилання на правила, згідно з якими це блокування було проведено.
- Притягнути до відповідальності осіб, які порушили RP-процес та положення Конституції.
- У разі відсутності обґрунтованих доказів та процедур – скасувати рішення про блокування рахунку.