Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Балабай

Президент України
Президент
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
555
Реакції
369
Бали
123
Нікнейм адміністратора: -
ГА/ЗГА проєкту Ukraine GTA!

Я, Віталій Балабай (ID 150918), звертаюсь із офіційною скаргою щодо ситуації, пов’язаної з блокуванням мого рахунку, яка на мою думку є прямим порушенням RP-процесу, Конституції Ukraine GTA, а також відсутністю прозорої судової процедури.

Раніше мною було подано звернення щодо розблокування рахунку (посилання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Розблокування-рахунку.313806/#post-1268058), однак я отримав відмову. У відповіді зазначалося, що мій рахунок було заблоковано на підставі судового рішення.

Наголошую, що жодного позову чи повістки до суду я не отримував.
Жодним чином я не був повідомлений про судове засідання або розгляд справи.

На моє запитання до Владислава Кулініча (лідера ВРУ), чому це сталося, він пояснив, що блокування проведено в рамках спрощеної системи. Згідно з Конституцією Ukraine GTA, зокрема на підставі:

Стаття 4. Людина, її права та свободи є найвищою цінністю. Дотримання та захист прав і свобод громадянина – обов'язок держави.
Стаття 31. Органи державної влади та посадові особи зобов'язані забезпечити кожному можливість ознайомлення з документами та матеріалами, що безпосередньо зачіпають його права та свободи – на першу вимогу.

Проте в моєму випадку:

• Мене не було повідомлено про суд;
  • Я не мав змоги ознайомитися з матеріалами справи;
  • Судове рішення винесено без моєї участі, в один день, без можливості захисту своєї позиції.
Це є грубим порушенням не тільки вищезазначених статей Конституції Ukraine GTA, а й процедур судового розгляду, адже навіть у внутрішніх правилах суду (які були створені тим же лідером ВРУ) не зазначено, що розгляд може відбуватись без відповідача та без його відома. Також я звернувся з питанням до Генерального прокурора, однак відповіді по суті так і не отримав.

У зв’язку з викладеним вимагаю:

• Провести перевірку законності блокування мого рахунку.
  • Надати офіційні докази вручення мені повістки до суду.
  • Надати посилання на правила, згідно з якими це блокування було проведено.
  • Притягнути до відповідальності осіб, які порушили RP-процес та положення Конституції.
  • У разі відсутності обґрунтованих доказів та процедур – скасувати рішення про блокування рахунку.
Заздалегідь дякую за розгляд звернення. Очікую на об’єктивну відповідь та відновлення справедливості.
1754599879023.png

1754597114238.png

1754597191069.png

1754597246056.png

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Під час даної ситуації не було порушено канони Role Play
якщо ви вважаєте що було порушено ваші права зверніться до апеляційного суду

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі