Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
806
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Мартін Морган, Саша Навродцький
  2. Особистий нікнейм: Іван Кравченко
  3. Суть скарги: Суть скарги на Саша Навроцького: Подав скаргу на лідера СБУ порушив (7.4 правил лідера) після чого мені Навроцький написав що точок і не було хоча перед відповідею Навроцький сказав забрати точки, ось докази що вони були (ось), Також він просто сказав що їх нема (Докази будуть в силці в пункті 4) Скарга на ГС держ: ГС держ надав відповідь на скаргу а саме намікнув що я зливав лідера хоча відколи у нас звичайна скарга (Перша в моєму житті скарга на 05) може бути злиттям лідера, також він сказав що це не серйозне порушення та не вважає що було порушення від лідера, хоча це правила лідерів це повинні знати всі лідери , також зауважу що крапки стояли на всіх темах я заскрінив лише деякі просто щоб докази, прошу перерозглянути ту скаргу та винести вердикт з приводу відповідей адміністрації
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази
  5. Дата походження:14.08.2025

На правду ображатись може тіки дитя

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
А чому ви не зауважили як меня відписали в особисті в діскорді?
Я вам не "намікнув", а прямо сказав за злив лідера. Лідер тільки став на посаду і цей пункт із правил не є критичним аби карати лідера. Тим паче, лідер одразу змінив назви своїх тем. Тож, як на мене ваша скарга - це спроба зливу.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,817
Реакції
2,027
Бали
253
Вітаю, порушення, на яке Ви вказуєте, дійсно мало місце, однак воно не носить суттєвого характеру та не вплинуло на робочий процес фракції. Враховуючи це, достатньо буде проведення бесіди з лідером СБУ, аби у подальшому уникати подібних моментів, а також із слідкуючим, який зазначив відсутність крапок у темах.

Підстав для більш жорстких покарань для лідера немає, оскільки мова йде не про серйозне порушення правил лідера. Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі