Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
18
Реакції
9
Бали
6
1.Нікнеймадміністратора: Сергій Пасечник
2. Особистий нікнейм: Ронні Коулмен
3. Суть скарги: Я був на посаді Полковника НПУ, останні 3 дні не міг змоги заходити до гри по деяким важливим обставинам (зайшов тільки позавчора ввечері на тренування параду на 30 хвилин а потім вийшов). Сьогодні коли заходжу до гри бачу блокування на 5 днів від п. Пасечника по причині порушення правил лідерів 4.4, хоча по правилам проекту, якщо я не відстояв мінімальний срок то мене повинні занести в ЧС Держ на 15 днів + варн, а мені дали бан, врахуйте це також. Коли я відписав п. Пасечнику в особисті повідомлення то він сказав що я звільнився через команду САМ але такого системно бути не може бо віп статуса в мене немає, тим більш я не знаю таку команду і за якої я міг сам звільнитись.(докази я надам).
Йдемо далі
Коли я побачив бан, вирішив зайти до списку ЧС Держ організацій, побачив що мене срок навічно по причині звільнення самостійно хоча я нагадаю що системно я цього зробити не можу бо в мене немає віпки.

Ще як один цікавий факт коли я хотів запитати у п. Пасечника чому в мене ЧС назавжди він ще сказав що я був лідером клану, хоча я в гру зайшов тільки позавчора на 30 хвилин і за тренування параду, п. Ріхтер може це доказати. А як виявляється я якимось чудовим способом вже сьогодні зранку чи вчора ввечері я не знаю вже був лідером клану, хоча якщо подумати логично то мені або можуть передати клан або я можу його купити, по перше я в гру не заходив і ніяк фізично цього не міг зробити по друге, якби я купив би клан то гроші б в мене знялись але коли я зайшов в особистий кабінет то в мене був баланс такий же як і завжди: особиті кошти 11,622,763 гривень, а на карті 9,715,226 гривень. По третє можна логично здогадатись що чисто теоретично мені ніхто не міг передати клан бо зараз клани дуже дорогі і + я не контактую ніяк з лідерами кланів бо тільки вони можуть мені передати свій клан. І по четверте, я навіть не знаю як називається клан в якому я чудовим способом був лідером.
В особистому кабінеті буде видно що останній раз я зайшов о 10:32 бо хотів пограти, і тільки потім коли зайшов то побачив що в мене бан.
Ще хочу від себе додати що я ніяк не хочу вести конфлікти з п. Пасечником бо він просто виконує свою роботу, я просто хочу доказати свою правду щоб зняти покарання.
ДОКАЗИ: https://postimg.cc/S2rBvbfR
4. Доказ видачі покарання: https://postimg.cc/gallery/LpZZwfj
5. Дата походження:23.08.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі