Розглянуто Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Енді Ексайз

Отаман
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
33
Бали
16
Нікнейм адміністратора: Діма Антонюк
Особистий нікнейм: Енді Панда
Суть скарги:
Вітаю шановна старша адміністрація 04 серверу,мене заблокували на 7 днів за нешанобливе ставлення до гравців.
Людина викрала мою автівку я йому сказав що за неї дають 50к підойшов би сказав я би дав тобі 50к,після чого почався словесний конфлік в якому я на емоціях його назвав "Дeбiлом" після чого мене банить вище вказаний адміністратор на 7 днів.
Хочу зазначити що адміністратор обгрунтував свій вирок тим що в мене 2 дні назад був мут по цьому ж порушеню за який мені видали мут на 60 хв.
Я вважаю що вирок дуже суровий так як за такі слова мені дають бан на 7 днів,а людям які згадують батьків(Що важаю вагомою причиною для бану) дають всього мут на 180 хв.
Прошу вас розібратися в цій ситуації яка трапилась і замінити бан на мут.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/B5JyBhnj
Дата походження:29.08.2025

Енді Ексайз

Отаман
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
33
Бали
16
Хочу додати до скарги шо блокування з мене було знято прошу з ігровим помічником провести профілактичну бесіду

Брітні Рейвенс

ГС Неоф | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
1,646
Реакції
586
Бали
198
Вітаю! З Ігровим помічником була проведена бесіда щодо виниклої ситуації, також вибачився за те що трапилось. Проте в наступний раз не порушуйте правила, аби не отримати покарання. Дякуємо за звернення, приносимо вибачення за незручності.

Очікуйте розгляду ГА/ЗГА

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
З Ігровим Помічником проведено бесіду, блокування з Вас знято.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі