Розглянуто Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Енді Ексайз

Отаман
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
33
Бали
16
1.Нікнейм адміністратора: Петро Олівець
2.Особистий нікнейм:Енді Панда
3.Суть скарги:Вище вказаний адміністратор відкинув мене і моїх сокланів,з чим я і вони не згодні.
По перше клан SIGMA є терористичною організацією і мають право вбвати на своїх квадратах держ.орг прікріпляю правило нижче.
1.8 Перестрілка з державними структурами на своїй території у разі провокації. Території які належать кланам з терор.орг вказані нижче у спойлерах!
Спойлер: Примітка
Цитуючи адміністратор - "Гравці без ІС пичини вчинили розправу над вами + почали розстріл без РП відігровки по типу (Постукав у віконечко після чого починати діалог"
Ситуація не така як описує адміністратор,якщо було би віконечо "Влітку зачинено" то як би він віповідав нам "Що сталося шановні" чи він це кричав через закрите вікно?.
Гравці НПУ були вбиті за непідкору терористичній організації
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Стосовно DM Car то на це також була причина так як гравці намагалися уйти від РП і ніяк не відігравали РП.
Також гравець 91851 порушив правило "MG" за яке чому адміністратор не видав покарання,а саме перше повідомлення було- ":?"
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Сподівасю на компетентний розгляд скарги.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-r-151.323551/
5.Дата походження:09.09.2025

Останнє редагування:

Петро Олівець

Адміністратор | Слідкуючий нефо.| Північна Україна
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
59
Реакції
39
Бали
23
Вітаю.
провокації з боку держ орг не було зафіксовано
1.8 Перестрілка з державними структурами на своїй території у разі провокації.
Гравці кланів терорестичних організацій/Картелів- мають право на винещення інших учасників клану на своїй территорії
Це правило не поширюється на гравців держ організацій
Гравець Держ Структур отримав покарання за PG-15
ІС причини тут не було = звичайний DM
Очікуйте рішення ГА
Приємної гри на сервері Північна Україна

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Переглянувши відео у скарзі, можу сказати що додатково видно порушення правила PG , оскільки на 2 держ. повинно було бути 4+ неоф. орг., також не побачив провокації від держ. орг., додатково можу сказати що відігрувати рп потрібно було починати з *постукав у віконце", покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі