Розглянуто Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
41
Реакції
47
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Артем Українець, Серго Голд
  2. Особистий нікнейм:Богдан Головко
  3. Суть скарги: 09.09.2025 в 23.10.07 по києвському часу був зльот гаража #33,ми з гравцем Макс Твікс зловили його двох( по фрапсу видно, як я перший з'явився в гаражі), скинувши фрапси Микиті Мусанговичу він сказав, що першим його зловив Макс Твікс, через деякий час у мене гараж забрав Артем Українець( зараз гараж на Серго Голд), через ще деякий час Макс Твікс розповідає, що Серго Голд сказав йому, що цей гараж буде виставлятися на аукціон .У мене виникає логічне питання:Чому гараж має виставлятися на аукціон, якщо я його чесно зловив, і маючи повний функціонал ним. Маю фрапси з підтвердженням.
    Прохання:
    1.Щоб провели повторну перевірку фрапсів.
    2.Надати пояснення, чому гараж передали іншому гравцю та чому він виставляється на аукціон.
    3.Відновити моє право на володіння гаражем №33, який був мною зловлений згідно з правилами.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Клац
  5. Дата походження:09.09.2025

Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
41
Реакції
47
Бали
21
Хочу добавити що Серго сказав що у мене розтяг та погана якість. У мене не було ніякого розтяга тільки в грі 4:3, по поводу якості, на фрапсі можна все побачити та прочитати все! Докази-Клик. Тоїсть порушень були від гравця Макс Твікс, і якщо так. то у мене забрали гараж просто так

Останнє редагування:

𝐁𝐨𝐫𝐢𝐤

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
152
Реакції
131
Бали
48
верните ему гараж, там даже на откате видно что он первый словил, будет правильно вернуть ему гараж!!!!!!

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,915
Реакції
1,794
Бали
253
Вітаю.
Після перегляду логів та відеозапису з ловлі гаража було прийнято рішення конфіскувати гараж та виставити його на аукціон. Надане відео, на жаль, має настільки низьку якість, що неможливо визначити ваше місце знаходження під час ловлі.

З метою уникнення непорозумінь та щоб ніхто з учасників не відчув несправедливості, прийнято рішення виставити гараж на аукціон.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі