Розглянуто Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
160
Реакції
391
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Лорензо Нордсайд
  2. Особистий нікнейм: 100546
  3. Суть скарги: Визвали адміністратора через репорт, щоб він пояснив де він побачив що я стріляла по гравцю 62319, він говорити і перерозглядати скаргу не захотів. Тому прошу ГА, ЗГА перерозглянути скаргу, та видати справедливе покарання. На моєму відео по цій… Скарзі видно що я наводила приціл по гравцю 85307 тайм код 0,46 так як він знаходиться у ворожому клані, а гравець 62319 стояв під час перестрілки або бігав перед кулями, також він отримав варн недавно і далі постійно катається зі своїм колишнім кланом, намагається виводити на провокацію або підставлятися щоб клан омега отримали покарання ось як Тут…(отримав ПГ і провокацію) . Вогонь по гравцю я не відкривала, якщо адміністратор не може розібрати хто відкривав вогонь, нехай поставе відео на 0.25 швидкість і перегляне ще раз. Тому що вогонь я відкрила тільки по гравцю з клану Vendetta з якими у нас війна тайм код 0.48
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):- Тут
  5. Дата походження:10.10.2025

Останнє редагування:
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
111
Бали
88
Вітаю шановний гравець, як вам я уже й відповідав, на вашому відеодоказі на тайм-кодах 0:46-0:50 видно як ви влучили в гравця 62319 два рази, після чого він відкрив огонь у відповідь, саме по тій причині скарга була відмовлена. У випадку якби від вас не було навіть випадкових попадань гравець би отримав покарання згідно усіх П.П Ukraine GTA.
В наступних скаргах (якщо гравець буде повторювати такі ж дії для навмисного в нього попадання) ми обов'язково звернемо увагу та покараємо. Приємної гри на Ukraine GTA <3

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

З рішенням адміністратора згоден.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі