Зачинено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓝𝓪𝓼𝓽𝓾𝓼𝓱𝓪 ♡

♡ Коли ми разом нас не здолати ♡
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
371
Реакції
231
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Соля Міллер
  2. Особистий нікнейм: Настюша Марс
  3. Суть скарги: Доброго дня, ГА/ЗГА. Пишу щодо зняття клану MarsFamQ із картелю через нібито «неактив» під час сезону.
    Наш клан був активним протягом усього сезону: брали участь у смертельних матчах, приїжджали на битви за території
    Крім того, після оголошення про зняття я написала адміністратору в особисті повідомлення, але жодної відповіді на смс «в чому полягає суть неактиву» я так і не отримала
    Особливо в останні дні сезону близько 10–15 учасників клану, які брали участь у битвах за території.
    Так, Соля передала 6 територій іншому клану, але це не є великою кількістю, для зняття за неактив

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1762083703695.png
  4. Дата походження: 01.11.2001

Шизуко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Лип 2024
Дописи
139
Реакції
138
Бали
48
  3. Суть скарги: Доброго дня, ГА/ЗГА. Пишу щодо зняття клану MarsFamQ із картелю через нібито «неактив» під час сезону.
    Наш клан був активним протягом усього сезону: брали участь у смертельних матчах, приїжджали на битви за території
    Крім того, після оголошення про зняття я написала адміністратору в особисті повідомлення, але жодної відповіді на смс «в чому полягає суть неактиву» я так і не отримала
    Особливо в останні дні сезону близько 10–15 учасників клану, які брали участь у битвах за території.
    Так, Соля передала 6 територій іншому клану, але це не є великою кількістю, для зняття за неактив

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Переглянути вкладення 349577
за!

Реєстрування
27 Жов 2025
Дописи
11
Реакції
10
Бали
8
За!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Переглянути вкладення 349577
ЗА!

Соля Міллер

𝒮𝑜𝓁𝓎𝒶 ℳ𝒾𝓁𝓀𝒶
Активний гравець
Реєстрування
6 Лис 2023
Дописи
852
Реакції
160
Бали
48
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Ви порушили правила:

1.14. Прибуття на територію вважається дійсним лише тоді, коли з однієї НО прибувають щонайменше три людини та за 10 хвилин після отримання смс про битву, при не виконанні цих умов = неявка на битву.
Примітка: дозволено не явитись на битву за територію з завчасним попередженням ГС/ЗГС Неоф
(правила щодо кількості неявок та можливості відмовитись від битви є індивідуальним на кожному сервері).

2.39. Заборонено не являтись на битву за територію (див. п. 1.14). | Попередження НО (на розсуд ГС/ЗГС Неоф або ГА/ЗГА)

Ви отримали покарання у вигляді догани, за неактив першого тижня сезону, ви продовжили наступного тижня сезону те ж саме, тому ви були зняті з картелю, оскільки висновки не були зроблені.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,058
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

ГС Неоф надала чітку відповідь
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі