Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіля Азіров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
310
Реакції
296
Бали
81
Нікнейм адміністратора: Хомс
Особистий нікнейм: Кіля Азіров
Суть скарги: Прошу повторно розглянути скаргу, подану щодо клану MONSTER--666.

По-перше, між кланами MONSTER--666 та KAIRONS немає жодного союзу, ні офіційного, ні умовного. Бій за бізнес був проведений відповідно до правил сервера. Неможливо вважати його «фейковим», адже на битві було понад десять наших учасників, і ми щодня активно розвиваємо клан та беремо участь у житті сервера.

Також хочу зауважити, що клану KAIRONS могли кинути бізвар будь-які інші клани, і вони мали повне право повернути свій бізнес назад у законний спосіб.

Попри це, ми стикаємося з упередженим ставленням з боку кланів Carry та CITRUS. Звертаю увагу, що між ними існує умовний союз, хоча клан CITRUS перебуває на картелі, що виглядає доволі суперечливо та створює враження взаємного прикриття.

Прошу провести об’єктивний перегляд ситуації та ухвалити рішення без впливу сторонніх
кланів.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Фейк-бизвар-для-ЗГС-ГС-Неоф.340984/
Дата походження: 09.11.2025

Кіля Азіров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
310
Реакції
296
Бали
81
Прикріпляю відкат з нашої битви, як відбувався бізвар. Клац

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,524
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Надаю свою думку вам, та прикріплюю повідомлення зі скарги - якщо дійсно буде помічено порушення зі сторони - кайронс,монстер-666, клани отримають догани та всі учасники даних битв отримують по варну.
Тобто скарга не являється фактично розглянута, після того як я перегляну інформацію, щодо ваших битв за бізнес, я вже винесу офіційне рішення, щодо складеної ситуації з вами та з кланом Кайронс.
Гарної ночі!

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

ГС неоф переглядає цю ситуацію згідно логування гравців, а не за фрапсами.
Тому і було винесене таке рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі