Розглянуто Для ГА/ЗГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
255
Реакції
204
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Амір Алієв ( 96457 )
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги: Я отримав покарання у вигляді блокування на 3 дні за порушення пункту правил UG 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.Відео яке гравець використав не є дійсним ,так як :
1) Воно не співпадає з 7.1. Офіційними соцмережами UKRAINE GTA вважаються канали/групи у телеграмі, діскорд сервера, форум, TWITCH канал.
Покарання можуть бути видані на усіх платформах включно з грою відповідно від порушення.
2) Зате співпадає з цим ,що данний гравець порушив,(а саме підробка доказів взявши за основу відео в якому не було нічого сказанного про їх клан ,а просто відео було у мене підписанно в ютубі нецензурно) 7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня ( на відео нічого такого немабуло і нема окрім надпису)
3) Людина скористалася інформацією де просто був бій не мого навіть клану а ,картелю Prokuratura,і знову там теж ,нічого не сказанно поганного в їх сторону,окрім надпису окремого взятого з небес ролику ,що не вважається за дійсне.

4) Гравець Кіндер Бездар получив Оскарження за счет мого ролика? А тоді можна значить від третього лиця брати ролики і використовувати їх?Де це написанно якщо так? Далі йдемо... запитання про моє порушення : ,, За що я відсидів 3дні банну,, ?Я вже вкотре за 4 днів запитуюся ніхто неможе ані Ігровий Помічник ,ані модератор ,ані адміністратори ,і ви ГА не надали відповідь в розширенному пояснювальному листі.
5) Як ви приймали вобще оскарження якщо,там у гравця дата ,не була указанна,а відеоролик взятий ,як третім лицем,і вважається по факту!Не дійсним(в ролику повторюся ані слова оск або ще чогось в роді того)*? За що я відсидів три дні в банні?В правилах я передивився усе майже точно немає такого дозволу що зробив гравець ,прошу переглянути скаргу і звернути увагу на те що в ролику нічогісінбько немає порушень ,а надпис не вважається за порушення тимпаче чюжий!!!
З пов Амір Алієв.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 25.01.2026

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!

Стосовно вашої скарги можу сказати, що ваше відео містило образливий зміст, а саме використання військової абрівіатури.
Ваше відео як інакші могли бути використані у подачі скарги. Саме із-за цього ви отримали покарання.
Термін вашого блокування вже пройшов.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі