Відмовлено Для ГА / ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юля Пантера

Трансуха в 3 поколении
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
142
Реакції
92
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Юля Пантера
3. Суть :
Добрый день. Хотел бы попросить вас о снижении срока ЧС 9–12 званий. Я понимаю, что иногда могу вести себя несдержанно, и этого не отрицаю. Однако я никогда не совершал ничего такого, что могло бы навредить моей фракции или другим игрокам. Наоборот, я всегда старался развивать МОЗ как активную и достойную фракцию. За время моего пребывания в МОЗ (примерно 4 месяца) я действительно получал выговоры, но они были незначительными и в основном по глупости с моей стороны, без серьёзных последствий. Несмотря на это, я хочу и дальше служить фракции МОЗ, помогать лидеру и продвигать фракцию в массы, даже если это непросто. Также хочу извиниться, если на должности заместителя лидера МОЗ моё поведение было воспринято как недопустимое. Отдельно хочу сказать по поводу отчётов: каждый день, заходя в игру, я делал это с желанием радовать людей, с которыми играю и общаюсь. Мне пришла идея добавлять в отчёты что-то интересное — например, информацию о праздниках или о других фракциях. При этом я всегда понимал, что нельзя публиковать ничего, что могло бы кого-то задеть или вызвать негативную реакцию. Да, уважаемый ГС гос. структур делал мне предупреждение о том, что так делать не стоит. Это действительно было, и я этого не отрицаю. Однако это было около трёх месяцев назад, ещё до того, как я занял пост лидера, и, к сожалению, со временем я об этом забыл. Подводя итог, хочу искренне попросить вас понять и простить меня, дать второй шанс и возможность продолжить работу в такой прекрасной фракции, как МОЗ.
4 Звільнений був 20.02

Валерія Картель

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
66
Реакції
109
Бали
88
Від себе, як від лідера МОЗ, хочу додати, що цей гравець дійсно інколи дозволяв собі певні пустощі, за що отримував попередження як від мене, так і від пана Волкова. Але водночас хочу підкреслити — жодних критичних порушень чи дій, які могли б серйозно нашкодити фракції, з його боку не було.
Пантера був поруч зі мною майже весь мій термін на посаді. У ті моменти, коли щоденне навантаження, відповідальність і постійні проблеми буквально вибивали з сил, саме він залишався тією людиною, на яку я могла опертися. Жодного разу за весь час я не почула від нього відмови у допомозі. Навпаки — він брав на себе частину роботи, підтримував і робив усе можливе, щоб фракція жила й розвивалась.
Як керівник я добре знаю, наскільки важко втримувати актив у МОЗ. І чесно — без таких людей, як Пантера, це було б у рази складніше. Він не просто виконував обов’язки заступника — він жив фракцією, мотивував людей залишатися, знаходив підхід до кожного та створював ту атмосферу, завдяки якій гравці не опускали руки.
Можливо, десь він помилявся — але хто з нас не помиляється? При цьому його внесок у розвиток фракції, його відданість і щоденна допомога значно переважують ті дрібні моменти, за які він уже ніс відповідальність.

Пане Андрію Берлінов, щиро прошу вас врахувати не лише окремі ситуації, а й увесь той обсяг роботи та підтримки, яку ця людина дала МОЗ і особисто мені як лідеру. Для мене, як для керівника, дуже важливо знати, що поруч є люди, на яких можна покластися — і Пантера саме така людина.

З повагою
Головний лікар МОЗ
Валерія Картель
.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

На жаль, вимушений вам відмовити у зниженні терміну ЧС.
Покарання видавалось схиляючись на вашу поведінку у грі та на посаді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі