Відмовлено Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Чер 2025
Дописи
17
Реакції
33
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Олівер Ревен
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Я являюсь модератором клану RAVENS, сьогодні по скарзі тик, я отримав догану на клан, я важаю це рішеня не доцільним, тому що гравець Міша Шакал, спровокувавши мене на FD in GZ а сам же зробив DM in GZ, данний гравець є лідером клану KENT, з твінк аккануту під ніком Міша Тусик, а це є порушенням правила:
11.3. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). Якщо у гравця є 2 пристрої і між ними відбулась взаємодія також підпадає під дане правило (є виключення). | Бан 14 днів на два облікових записи + конфіскація переданого майна, при повторному порушенні - Бан 31 день
2.8. Заборонено на твінк-акаунті обіймати високу посаду у неофіційних (від 3 звання) або державних організаціях (від 9 звання), якщо вони вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи. | Основний акаунт -
Бан до 5 днів, твінк-акаунт - Варн + Бан 14 днів

Але данний гравець стверджує, що це аккаунт його брата, докази: тик, тим самим порушує правило:
2.3. Власником ігрового облікового запису є гравець, який його зареєстрував. Права власника облікового запису не можуть бути передані іншому гравцеві за жодних умов. | Бан 6000 днів
2.4. "Передача акаунту" - Забороняється тимчасово передавати доступ до облікового запису третім особам (передача другу/рідним/колегам/ незнайомцям). Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів

Давайте навіть візьмемо до уваги таблицю реестрації кланів тик, там де вказано діскорд гравця лідера клану, та гравця Міша Шакал, тик, на данному скріншоті видно що гравець Міша Шакал є в діскорді 02 Серверу з ніком L. KENT Міша Тусик, На відео (тик) видно що коли Міша Шакал взаємодіяв з іншим гравцем, Міша Тусик різко став в афк, що ще раз доводить що акаунт з імʼям Міша Тусик, є твінк акаунтом гравця з ніком Міша Шакал, що є порушенням слідуючих правил:
11.3. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). Якщо у гравця є 2 пристрої і між ними відбулась взаємодія також підпадає під дане правило (є виключення). | Бан 14 днів на два облікових записи + конфіскація переданого майна, при повторному порушенні - Бан 31 день

2.8. Заборонено на твінк-акаунті обіймати високу посаду у неофіційних (від 3 звання) або державних організаціях (від 9 звання), якщо вони вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи. | Основний акаунт -
Бан до 5 днів, твінк-акаунт - Варн + Бан 14 днів
Також на форумі, цей гравець має один акаунт, з якого він заливає скарги під імʼям Міша Шакал, а реєстрацію клану під імʼям Міша Тусик, докази: тик
тик
Але чомусь данному гравцю не було надоне покарання на клан у вигляді догани, прошу детально розглянути аккаунти данного гравця, та переглянути скаргу на рахунок мого покараня FD in GZ та на рахунок догани нашому клану (там була провокація).
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик - тик
5. Дата порушення: 25.03.2026

Останнє редагування:

Міша Шакал

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
72
Бали
21
з моєї точки зору ця скарга не суттєва тому що акаунт Міша Тусик і справді не мій
і те що у тієї особи а саме члена моєї сімї немає діскорда, і вона не є зареєстрована на форумі, через що мені прийшлось з своїх акаунтів на форумі і діскорді реєструвати клан від його імені не являється порушенням
а догана вам була видана згідно правила 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин
і також хочу доповнити що даний гравець вводить в обману адміністрацію так як провокація була з їх сторони, а саме умисне псування чужого майна
А також хочу підкреслити що на мене нещодавно була подібна скарга такого типу від їхнього нового союзника і лідера клану GOZ Мілана Фанти, яку було відхилено https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Порушення-правил.382296/
Тобто Мілан Фанта, і лідерський склад клана RAVENS, в такий спосіб пробують завершити війну яку самі ж розпочали

Останнє редагування:

Міша Шакал

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
72
Бали
21
і що до догани на наш клан.
Покарання не видається в тому випадку, якщо від іншого гравця була провокація, тому вона не доцільна!
Провокація була з вашої сторони
І навіть не дивлячись на це відштовхуючись від правила 6.1.1. рішення що до догани було вірне

Міша Шакал

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
72
Бали
21

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
За наданими доказами та додатковою перевіркою встановлено, що покарання у вигляді деморгану за порушення правила FD in GZ було видано коректно, оскільки незалежно від наявності провокації або конфліктної ситуації нанесення шкоди у зеленій зоні заборонено та підлягає покаранню, разом з цим доводи щодо провокації з боку іншого гравця не скасовують факту порушення, а можуть розглядатися окремо у відповідній скарзі, інформація щодо можливого твінк-акаунту гравця була перевірена, ознак порушень правил 2.3, 2.4, 2.8 та 11.3 не виявлено, також підстав вважати, що догана клану була видана безпідставно - немає, підстав для перегляду або скасування покарання відсутні.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі