Розглянуто Для ГА,ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕳𝖆𝖙𝖆𝖌𝖎 𝕭𝖑𝖆𝖟𝖊

𝗥𝗼𝗺𝗮 𝗻𝗼𝗻 𝗳𝘂 𝗳𝗮𝘁𝘁𝗮 𝗶𝗻 𝘂𝗻 𝗴𝗶𝗼𝗿
Реєстрування
27 Кві 2024
Дописи
103
Реакції
102
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Хатагі Лютейший | Бодя Просто
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Чикіев
3. Суть скарги:
Вчора було забанено гравця «Бодя Просто» за нібито згадку рідних із покаранням у вигляді 15 днів бану, однак вважаю це рішення передчасним, оскільки адміністратор Андрій Чікієв не до кінця розібрався зі скаргою та одразу видав таке суворе покарання, при цьому на відео відкаті не видно ID людини, яка саме говорила, і неможливо точно визначити, чий це голос,але більш детально ознайомився я з відео доказом і замітив айді гравця який це говорив, також варто врахувати, що на місці події була ще одна машина з двома людьми, що додатково ускладнює встановлення винного, але попри це відповідальність без достатніх доказів була покладена саме на Бодю Просто, тому прошу об’єктивно переглянути ситуацію, зняти бан з гравця «Бодя Просто» та розглянути питання компенсації за необґрунтоване покарання, оскільки він не має можливості самостійно подати оскарження і я звертаюся замість нього як лідер його клану, а також прошу звернути увагу на дії адміністратора Андрія Чікієва та провести з ним роз’яснювальну бесіду щодо більш уважного розгляду подібних скарг у майбутньому.Також я можу надати діскорд "бодя просто" щоб ви зрівнили голос його і голос на відео за яке він отримав покарання
Також я замітив на відео доказах гравця на 0.03 сек те що гравець під id 67677 говорив в мікрофон,а гравець під id 26149, це є "Бодя просто" просто підїхав і ні слова в мікрофон не сказав,просто йому стало цікаво,що там відбувалось.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарга
5. Дата порушення:14.04.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі