Зачинено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
1,087
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановний ГА/ЗГА. Хочу детально пояснити ситуацію, яка виникла між мною та Петром Пономоренком.
Все почалося з того, що мій соклан повідомив мені, що Петро Пономоренко розповсюджує моє фото. За його словами, вони перебували у войсі 01 серверу, де Петро запропонував скинути йому моє фото. Соклан погодився, після чого Петро надіслав йому моє фото в особисті повідомлення, чим, на мою думку, порушив правило 7.2. Після цього я попросив соклана надати всі можливі докази. Ознайомившись із ними, я переконався, що факт передачі мого фото дійсно мав місце. Відповідно,
я подав скаргу на Петра за порушення правила 7.2. У відповідь Петро подав скаргу на мене, звинувативши в обмані адміністрації та безпідставних звинуваченнях, стверджуючи, що у мене немає доказів. Проте це не відповідає дійсності, оскільки всі наявні докази вже були надані ЗГА. Додатково зазначу, що Петро вводить адміністрацію в оману, заявляючи про відсутність доказів з мого боку. Згодом я знайшов його контакт (Telegram), який він сам відправляв людині. Я намагався зв’язатися з ним телефоном, щоб врегулювати ситуацію, однак він спочатку не відповідав. Пізніше він все ж підняв слухавку, ми поспілкувалися на різні теми. Після цієї розмови він почав писати моєму соклану образливі повідомлення, називаючи його «шісткою» та ображаючи клан. Я також написав йому в Telegram, але після короткої розмови він мене заблокував. Після цього я побачив скаргу на себе, де Петро звинувачує мене у переслідуванні в реальному житті та підбурюванні інших гравців.
(Переслідування — це систематичне нав'язливе ходіння за кимось, стеження). Вважаю ці звинувачення неправдивими, оскільки я не знаю, де він проживає, і жодного переслідування не здійснював. Єдина моя дія — це спроба зв’язатися з ним для вирішення конфлікту, що не можна вважати переслідуванням.
Прошу адміністрацію об’єктивно розглянути ситуацію та врахувати надані мною докази (є всі докази як я з ним розмовляв по телефону також переписка в телеграмі) .

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): зверху
5. Дата порушення: 22.04.2026

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Відповідь була надана в попередній скарзі. Додатково проговоримо це голосом пізніше сьогодні. Адміністратор вже зв'язався з вами для уточнення часу.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі