Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Авіеро

Чарівник країни павосудья
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
17
Реакції
12
Бали
8
1. Володимир Авіеро
2. ГА/ЗГА
3. Хотів би підняти можливо для когось не зручне, але важливе питання, стосовно скарг на гравців. Чому скарги на IC порушення(Далі РП) розглядаются адміністрацією, бо ж це напряму втручання в рп-процес гравців. Чи не простіше було б лідерам створити певні теми де можна було би подавати скарги на їх особовий склад. А адміністрація при перевіркі скарг звертала б увагу лише на ООС порушення правил серверу, а не "порушив статут і отримає догану". Бо ж то ламає саму суть РП і краще б на початку розвитку серверу щось придумати і рухатись лише в сторону покращень.
Також питання стосовно відігрування "очевидних речей", наприклад - дістав зрою чи дістав тазер. Хіба не видно що я дія була вчинена? Тобто ми ж не відігруємо як відкриваємо двері в авто щоб сісти, бо я дія очевидна, тому хотів би і на це також звернути Вашу увагу.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Стосовно РП відігрувань з вами повністю погоджуюсь, найближчим часом буде публіковано відповідну статтю про внутрісерверні зміни.
На рахунок розгляду скарги, то погодитись не можу, оскільки не всі гравці можуть безпристрасно виносити вердикт, стосовно того чи іншого порушення, тмоу було прописано низку правил аби врегулювати РП процес.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі