Відмовлено Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
242
Реакції
179
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Амір Легенда (96457)
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
3. Суть скарги: Сидів пив каву, і по телику побачив стрім старого знайомого .А там він в той час за спиною оскав мене та мій клан - друзів за те що ми війну йому обьявили. Я йому обьявив війну, за його погрози життю і за його оск в грі, але якимсь чюдом коли я обьявляв у нього оказалося меньше 5ти гравців. Йдемо далі- даний герой , продовжує оскати як сервер,та гравців, був заміченний незаконних діях за шо отримав 6к бан до вияснення,потім через сутки він знову розбанений ( а ми до цього моменту за порушення РП ,а саме в стяжках спіймали його і вивезли до річки відбули покарання,за його провокацію такого типажу). Знову за спиною буде, і поряд знаходячись погрожувати гравцям ,дітям, розправами і тощо? Надаю вам коротенько відео в якому ви переконаєтеся що данна людина має відбувати якесь хоч покарання . Адже це по суті неадекватність в грі і забороненно правилами UGTA ,якщо не помиляюся 7.2!
(як і в діскорді 04 ,так і в грі) .Інша інформація повного маштабу тільки через звязок з вами шановна Адміністрація в ДС
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тиць
5. Дата порушення: 27.04.26

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Доказ являється не повним, будь ласка подайте скаргу із відеозаписом на якому видно деталі за 30-60 секунд до початку ситуації.
Подайте скаргу повторно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі