Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
2. Нікнейм адміністратора: Андре Колісник
3. Суть скарги: Добрий ранок. Пишу не скаргу, а щоб пан Андре звернув увагу на неправильний розгляд моєї скарги. Він Видав покарання FD in GZ та NonRP акс. але там були ще образи як від нього, так і від працівників СБУ. Некомпетентність СБУ, так як СБУ - це закрита зона, вони повинні були хочаб підійти запитати що я тут роблю. 1 працівник це зробив, але особа яка проводила код 5 (не бачив ніка) ігнорував мене як тільки можно. Також НонРП відігрування в чат. Дякую. Гарного дня
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга на ВРУ
5. Дата порушення: 01.05.2026

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Вітаю. Покарання за образу не було видано за та що на вашу відео не видно нікнейм порушника, ні через позначку мікрофону з верху нікнейму, ні через голосовий чат на правімій стороні екрану. За те що вас не вивели з холу СБУ - це порушення стосується Законодавчої бази, ви можете подати позовну заяву до суду/прокуратури

Очікуємо відповідь від ГА/ЗГА

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
Вітаю. Покарання за образу не було видано за та що на вашу відео не видно нікнейм порушника, ні через позначку мікрофону з верху нікнейму, ні через голосовий чат на правімій стороні екрану. За те що вас не вивели з холу СБУ - це порушення стосується Законодавчої бази, ви можете подати позовну заяву до суду/прокуратури

Очікуємо відповідь від ГА/ЗГА
а нон рп отыгровка в чат от СБУ?

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Через зміну графіки та ефектів на вашому екрані, не було видно, в покарання у скарзі були додані порушення

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,914
Реакції
1,792
Бали
253
Відповідь була надана від ГС Держ
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі