Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Сагайдак

Начальник.Пив.Заводу
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
31
Реакції
31
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Павло Сагайдак (ID-101643)
2. Нікнейм адміністратора: Сервер

3. Суть звернення:

Доброго дня!

Хочу щиро попросити вибачення за своє порушення. Я повністю визнаю свою провину та не намагаюся виправдовувати свої дії. Мені справді дуже соромно за те, що сталося, і я щиро шкодую, що через свою необачність порушив правила сервера.

Від моменту блокування минуло вже багато часу. За цей період я мав можливість добре обдумати свою помилку та повністю усвідомив наслідки своїх дій. Я зрозумів, що мав набагато відповідальніше ставитися до правил сервера та поважати працю адміністрації. Ця ситуація стала для мене хорошим уроком, і я зробив відповідні висновки.

Дуже прошу дати мені ще один шанс. Я справді хочу повернутися до гри саме на цьому акаунті, адже він для мене дуже цінний. На ньому я провів багато часу, вклав багато сил, і мені дуже прикро, що через одну помилку все це опинилося під загрозою.

Обіцяю, що надалі подібного більше не повториться. Я буду суворо дотримуватися всіх правил сервера, поводитимуся відповідально та зроблю все можливе, щоб довести своїми діями, що заслуговую на вашу довіру.

Щиро прошу вас переглянути моє покарання та, якщо це можливо, скасувати блокування або пом'якшити його. Буду дуже вдячний за можливість повернутися до гри та виправити свою помилку.

Дякую за приділений час і за розгляд мого звернення. Сподіваюся на ваше розуміння та ще один шанс.

З повагою,
Павло Сагайдак
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) -

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,327
Реакції
684
Бали
253
Вітаю

У квітні вам вже було надано другий шанс - адміністрація дозволила створити новий акаунт та розпочати гру з нуля.
Щодо акаунта, на якому наразі знаходиться блокування, рішення є остаточним і подальшому оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі