Зачинено Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Даркс

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Кві 2025
Дописи
32
Реакції
58
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Дмитро Даркс
2. Нікнейм порушника: Ахмед Аскорав
3. Назва клану порушника: A.C.A.B
4. Суть скарги: скам
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут тут
6. Дата порушення: 17.07.2026

Доброго вечора.

Хочу подати скаргу на гравця за введення в оману та використання підроблених доказів.

Ми домовилися про купівлю СТО на в'їзді в Київ за 450.000.000 грн. Під час оформлення угоди гравець, випадково виставив СТО за 46.000.000 грн, через що я її придбав за цією ціною.

Після цього мені почали масово писати його друзі з проханнями повернути гроші, пояснюючи, що це була випадкова помилка. Я поставився до ситуації по-людськи, адже розумію, що таке може трапитися з кожним. Сам написав продавцю, запросив його на ЦР та повернув різницю, купивши виставлені ним речі. Вважав, що на цьому ситуація повністю завершена.

Але трішки пізніше я вирішив переглянути оголошення, яке він публікував у Discord у каналі «Купівля-Продаж», де була прикріплена фінка СТО.

Уважно роздивившись ці зображення, я помітив, що вони мають явні ознаки генерації або редагування за допомогою ШІ. На скріншотах добре видно некоректно промальовані елементи інтерфейсу (значок мікрофона, логотип UG та інші дрібні деталі), які характерні для згенерованих зображень. На мою думку, ці скріншоти були використані для того, щоб ввести покупців в оману щодо прибутку СТО.
Також хочу зазначити, що фінка, яку гравець показував в оголошенні, абсолютно відрізняється від реальної фінки СТО на цей момент. Суми прибутку та інші показники не збігаються, що ще більше підтверджує те, що надане ним зображення було підроблене з метою обману покупця.

Якби я знав, що фінансові звіти можуть бути підробленими, я б узагалі не погодився на повернення коштів. Я повернув їх лише тому, що був упевнений у чесності гравця та повірив його словам.

Прошу адміністрацію уважно перевірити надані мною докази, максимально покарати цього гравця відповідно до правил сервера та повернути мені кошти, які я передав йому на Центральному ринку після цієї ситуації.

Дякую за розгляд скарги.

Останнє редагування:

Джеймс Громов

ЗГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
1,399
Реакції
640
Бали
253
Вітаю, шановний гравець !
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт.
Під час купівлі / продажу ви мали б запевнитись у достовірній інформації яку надав вам гравець.
З доказів які ви надали, а саме з платформи "Discord" видати покарання не можливо оскільки, у вас не було RP - договіру, докази того що ви придбали бізнес саме у даного гравця відсутні.
Також в будь якому випадку вам потріно перевіряти інформацію оскільки це ваш гарант, системно можливо показати "фінку" через меню бізнеса.

ЗАЧИНЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі