Відмовлено Для ГА/З

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Давінчі

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
13
Реакції
4
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Блек Вінчестер
2. Особистий нікнейм:Михайло Давінчі
3. Клан порушника:FALCONE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Віттаю розказую вам як все було спочатку я йому позич 30кк він їх вернув потім я кажу буду брати 2 бізнес на даний момент на мені і тапк вже було 2 я йому передав сто навпроти риболовного він його тримав тримав і тут я кажу я найшов клієнта на 210кк сто він його бере продає за 190кк кокі хамло потім він пропонує мені чорну темку таку як відати йому сто а в замін він мені 15к грн дальше він написав керівнику але я зрозумів шо він хотів менне злити і відмовивсявін думав все успішно мене злиє почав купляти скіни аксесуари іф тому подібне потім я йому дзвоню кажу дай мені моїх 210кк він каже нема я кажу де дів він каже купив пекукельні крила кажу добре будеш виний 60кк він сказав ок потім він взяв в росрочку гелик 2022 року за 75кк ніби я думаю ладно потім за якмий він мені 75кк не вернув я йому передав потьім азс в дніпрі на перетримку він казав продав її за 100кк хату в михайлівці і м5ф90 фул 5 він продав хату і бмв і отримав 110кк казав я кажу ну вертай він каже я 80кк на клан кинув яч йосму кажк будеш виний потім мене банять я кажу кидай вадиму гроші \бо дотого він мені загалом відав 30кк і вадиму дав 20кк і тесак аксесуар той бігав за ним казав дай хоть акси він відмовляється можемо звязатись в діскорді з вами і все вирішити.
6. Докази (скріншот/відео):Передача АЗС сПередача сто.
7. Дата порушення:01.02.2025

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, щодо передачі АЗС та СТО в умовах було вказано, Вам повернуть коли треба буде, це не є чітко визначеним терміном. Тому розглядатись як доказ не може.
Щодо автомобіля, скаргу треба було подавати в терміні до 7 днів від дати ймовірного повернення боргу.

Згідно з правилами подачі скарг:

Срок подачі скарги 7 днів з моменту порушення. Є виключення щодо розгляду таких скарг але адміністрація залишає право за собою відхилити вашу скаргу якщо термін її подачі вийшов;

Також як я володію інформацією з доказами, Ви хотіли за це все майно отримати винагороду в реальному житті, що є заборонено на UKRAINE GTA. Покарання за свої порушення Ви отримали, акаунту на 05 сервері вже немає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі