Відмовлено Для ГА КА та ГС Держ оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костянтин Верес

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Тра 2025
Дописи
54
Реакції
74
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Костянтин Верес (СБУ)
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Сазантов
3. Суть скарги: Я хочу вибачитися за вчинки які я робив, да я не правий і не повинен себе на такій посаді поводити, я признаю. Но я коли спілкувався зі слідкуєчим за фракцією СБУ, я йому надав докази і чому я так чинив я був під впливом емоцій, тому прошу або ще раз переглянути скаргу з доказами та повернути на посаду або хоть зняти ЧС (ці 2 варянта теж підійдіть) ще раз повторюю що я признаю свою помилку та більше такого не повториться
4. Доказ отриманого покаранняТема 'Багато порушень' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Багато-порушень.429062/ (скриншот/відео):
5. Дата порушення:02.08.26

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
521
Реакції
300
Бали
123
Вітаю!
Скаргу було уважно розглянуто. Наданих доказів достатньо для прийняття відповідного рішення.

Ваше неналежне поводження під час перебування на посаді фіксується вже не вперше. На жаль, попередні дисциплінарні стягнення у вигляді доган не дали бажаного результату, а порушення продовжуються.

Саме тому вважаю, що звільнення вас із посади є правильним і обґрунтованим рішенням. Протягом виконання своїх обов'язків ви неодноразово демонстрували халатне ставлення до роботи та неадекватну поведінку, що є несумісним із займаною посадою.

Щодо зняття вас з Чорного списку наразі я не підтримую таке рішення. Враховуючи вашу поведінку, підстав для дострокового зняття обмеження на цей момент немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі