Розглянуто Для ГА/КА !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
 Нікнейм  адміністратора [ГС зльот]  Джонатан Лінкольн
 Особистий
нікнейм: Ніколь Зіркова [9785]
 Суть
скарги: Вітаю шановні ГА/КА пишу виключно для вас адміністратор під ніком Джонатан Лінкольн незнає правил взльту а саме я стояв на мітці взльту сільського дому а це дозволено правилами ловлі майна а саме 1.12. Дозволено стояти на мітці ловлі майна, але не порушуючи правило 1.13. | Респавн
Виняток: ловля бізнесу, правило 1.13 не залучається. та правило 1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн даний адм тепнув мене до себе я йому зробив зауваження що можна стояти на мітці потім я бачу гравці почали відходити від мітки та і я почав теж відходити даний адміністратор ресепнув мене на вокзал! (Я вибачаюсь що звук не записався) !!!
Дякую за розуміння очікую відповіді ГА/КА 🇺🇦
Докази видачі
покарання Тут
Дата: 09.03.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Джонатан Лінкольн - Головний слідкуючий за зльотами нерухомості та підприємствами. Він повністю відповідає за їхній процес, спостерігає за дотриманням правил та має необхідні навички керування для забезпечення їхнього виконання. Враховуючи вашу ситуацію, адміністратор дійсно помилився. З ним буде проведено бесіду щодо уважності.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі