Розглянуто Для ГА/КА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
1.Нікнейм адміністратора: Джонатан Лінкольн
2.Особистий нікнейм:Ніколь Зіркова
3.Суть скарги: Шановні ГА/КА прошу зняти адміністратора під ніком Джонатан з посади зльоти даний адм не справляється з даною посадою чому я зробив такі висновки Допис у темі 'Для ГА/КА !!!' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА-КА.269124/post-1101288 в даній скаргі я адміністратора теж заливав на форум із адміністратором була проведена бесіда. Сьогодні на взльоте вілли даний адм заборонив ставати на мітку тим самим порушив правило 1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн було дуже багато тіпов які теж хотіли спіймати даний будинок. Цьому адміністратору неподобаються правила взльту ти він казав поговорю з коваленком на щьот змін правил взльту. Отклонимся от скарги на других серверах як 01,02,03,04,05 адміністрація дає шанс гравцям які порушили правила ловлі майна або тпне до себе гравця або дасть 2хв щоб самому по рп шляху виправитися нема такого недовольствія як на 06 сервері на взльтах різних. На 06 Джонатан Лінкольн хоть на міліметр гравець підійде до мітки респавн. Даний адм ігнорує правила взльту які написані на форумі Сергієм Коваленком. Зараз надам що відбувалося на взльте віли Тут 4 гравця просто перешкоджали вход до мітки. Гравець [8281] оск гравців + принижував а це вже мут - бан 5дн Джонатан Лінкольн зовсім не видавав мут гравцю а коли він мене запровоцирував і я сказав ""З.а.к.р.о.й Е.б.а.л.о"" він видав мені бан 1дн. До адміністратора від усіх гравців було недовольство + цей гравець бив другив не "откачував" від нього було Нон рп. Від інших гравців було нешанобливе ставлення адміністратор просто ігнорував порушення правил Ukraine GTA зараз надам фрапс зможете все побачіти 2 фрапс. Та також дні 2-3 назад я говорю адм що бізнес Ріелторська Агенція закрите 2дн даний адм каже яке мені діло я йому кажу неможна тримати бізнес закритим 3дн адм пробурчав та полетів далі репорти фармити якщо щось не додав в адміністратора повинні бути відео фіксації на всі порушення !!!
4. Дякую за увагу очікую відповіді ГА/КА гарної гри на найкращому проєкті Ukraine GTA 🇺🇦 ♥️
5.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1000020096.jpg

6.Дата: 18.03.2025

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Чітко розглянувши вашу скаргу, та хочу вам відповісти на ваші скарги щодо моєї праці.
Щодо заборони "переходу за сходи", це рішення було обговорено з Головною адміністрацією, і вони погодилися з ним.
Також цитую ваші слова

Цьому адміністратору неподобаються правила взльту ти він казав поговорю з коваленком на щьот змін правил взльту. Отклонимся от скарги на других серверах як 01,02,03,04,05 адміністрація дає шанс гравцям які порушили правила ловлі майна або тпне до себе гравця або дасть 2хв щоб самому по рп шляху виправитися нема такого недовольствія як на 06 сервері на взльтах різних.
Я неодноразово давав шанс гравцям відійти від мітки, але якщо гравці повторно продовжували заходити на мітку/сходи, було прийняте рішення за респавнити на вокзал.
Адміністратори, також мають норму, та я, як ГС Зльот також маю її виконувати. Можливо, я міг пропустити порушення від гравців поки відповідав на репорти, але це не забороняє вам подати скаргу, та щоб її розглянули найближчим часом.
Щодо блокування, всі гравці що порушували на моєму відкату, були покарані, в тому числі і ви. За ваші вирази, було прийняте рішення видати блокування на 1 день, ви можете його оскаржити, та вам можуть зм'якшити покарання, але це залежить від ГА/ЗГА.
Щодо вашого репорта за рієлторську агенцію (13.03.2025), вам була надана відповідь скільки більш відвідуваніші бізнеси можуть бути закритими.
Щодо правил ловлі майна, ви завжди можете звернутись в цей розділ - Тик якщо ви бажаєте ввести зміни до правил.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА, гарного настрою.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі