Зачинено Для ГА/КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
1. Ваш нікнейм: 73124
2. Нікнейм адміністратора: Станіслав Нікончук[83238], Олександр Єськов[8619], Дамір Карюков[83326]
3. Суть скарги:

Виликав у репорт адміністрацію через те, що гравець використовує багоюз на страйку. Адміністраторам стало байдуже вони просто лівнули, не дали жодного покарання. Після цього покликав Станіслава Нікончука, який заявив, що в репорті не видно факту багоюзу, і додав: "Якщо ти програєш, то це не вважається багоюзом".

Як я зрозумів, перші адміни просто зловили репорт для норми. А цей адміністратор, наскільки мені відомо, раніше перебував у Тюбах, тож, імовірно, через дружні стосунки не став карати порушника.

Хочу зазначити: коли я викликав репорт на іншого гравця, який багоюзив так само, його покарали одразу.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 1
5. Дата порушення: 20.04.2026

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
Вітаю!
Коли я особисто слідкував за вами то мені не було видно факт багоюзу, тому і не було видане покарання.
На рахунок сказаних мною слів, а саме як ви написали "Якщо ти програєш, то це не вважається багоюзом", такого не було був тільки початок фрази яку я не зміг закінчити тому що забув слово, що добре видно на вашому відеодоказі.

Очікуйте вердикту від ГА/ЗГА

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,591
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Адміністратори не бачили порушення зі сторони гравця
В такому випадку ви можете подати скаргу на гравця у відповідний розділ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі