Зачинено Для ГА/КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Сокол

Кошовий Отаман
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
295
Реакції
65
Бали
244
1. Ваш нікнейм: Дмитро Мазепа
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Миколенко
3. Суть скарги: Вітаю, шановна головна адміністрація, я подав скаргу на людину Микола Салат, який вчинив порушення а саме 5.9 + 5.10 + 5.13 + 5.11 + 4.10 + 5.3 + 5.8 + 5.18 - докази, але пане Андрій виніс вердикт за цією скаргою, я вважаю, що цей вердикт був винесений некоректно, оскільки навіть не зважаючи написане це від 3 лиця, опираюся на правило 1.9.3 -
1.9.3. Адміністрація може розглянути скаргу, якщо у ній присутні критичні порушення, про які було повідомлено під час написання скарги, а саме будь-які образи, реклама сторонніх проєктів / стороннього ПЗ / ресурсів, використання стороннього ПЗ, MDM, MFD, розпал міжнаціональної ворожнечі, використання багоюза або шкода UKRAINE GTA.
Щодо розпалу, це було порушення а саме за слова "пішли *********************************** дівчата кончені ****************************ть ********************* і подавіться", Миколенко, подивившись докази нічого не прийняв докази та відмовив у заявці, блат? Також не видав жодного попередження буквально нічого, та взагалі питання коли він роздивитися лише мою скаргу а його скарга залишилася без відповіді, скарга висить більше ніж моя, бо тоді би він отримав повне покарання, тому прошу
1. Перевірити діяльність адміністратора
2. Вияснити від нього причини такого вердикту та не розгляду іншої скарги
3. Видати відповідне покарання у разі перерозгляду ка/га
4. Доказ отриманого покарання
(скриншот/відео):наведені зверху
5. Дата порушення: 25.07

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі